Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
22°
Akdeniz Gerçek | Kemer | Avrupa Şampiyonası Öncesi Kemer Çıkarması: Rus Milli Takımı Sahada

Avrupa Şampiyonası Öncesi Kemer Çıkarması: Rus Milli Takımı Sahada

Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kemer’de sürdüren Rusya Görme Engelliler Futbol Milli Takımı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kemer’de sürdüren Rusya Görme Engelliler Futbol Milli Takımı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

KAYNAK: Bülten
Avrupa Şampiyonası Öncesi Kemer Çıkarması: Rus Milli Takımı Sahada

Antalya'nın Kemer ilçesinde Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Rusya Görme Engelliler Futbol Milli Takımı, Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti. Fransa’da düzenlenecek şampiyona öncesi Kemer’de kamp yapan milli takımın teknik heyeti ve sporcularıyla bir araya gelen Başkan Topaloğlu, sporculara başarı dileklerini iletti.

Milli Sporcular Meclis Salonu'nda Ağırlandı

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Salonu’nda gerçekleşen kabulde, Kemer Belediye Meclis Üyesi Cansın Efir, Rusya Görme Engelliler Futbol Milli Takımı Antrenörü Alexander Erastov, Organizatör Eren Yıldırım ve 16 Rus milli sporcu yer aldı. Ziyarette Kemer’in spor turizmi potansiyeli ve yürütülen kamp çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

"Bir Spor Destinasyonudur"

Kemer’in uluslararası spor organizasyonları ve kamp çalışmaları için önemli bir merkez olduğunu vurgulayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Rus sporcular Kemerimize hoş geldi. Önemli bir spor destinasyonu olan ilçemizde kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Daha önce de buraya geldiklerini ve Kemer’i çok sevdiklerini belirttiler. Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa Görme Engelliler Futbol Şampiyonası hazırlıklarını burada sürdürüyorlar. Kendilerine turnuvada şimdiden başarılar diliyorum."

Meclis Üyesi Cansın Efir de Kemer'in her yıl çok sayıda Rus turisti ağırladığını hatırlatarak bölgedeki spor turizminin gelişimi hakkında bilgi verdi.

"Kemer Bizim İkinci Evimiz"

Rusya Görme Engelliler Futbol Milli Takımı Antrenörü Alexander Erastov ise Kemer’de çok iyi karşılandıklarını belirterek, "Kemer’i çok seviyoruz ve burayı artık ikinci evimiz olarak görüyoruz. Bizleri kabul eden ve destekleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Antrenör Erastov, Başkan Topaloğlu’na görme engelliler futbol maçlarında kullanılan özel sesli futbol topu hediye etti. Rus milli takımı, şampiyona hazırlıklarını Kemer'e bağlı Çamyuva Mahallesi’nde sürdürmeye devam edecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız