Sosyetenin ünlü isimlerinden Sima Tarkan, bebeğinin cinsiyetini açıklamadan önce davetlilere gizlilik sözleşmesi imzalattı, personelin telefonlarını toplattı.
Sima Tarkan ve Mark Başoğlu bebek heyecanı yaşıyor
Sosyetenin öne çıkan çiftlerinden Sima Tarkan ve Mark Başoğlu, evliliklerini bir bebekle taçlandırmaya hazırlanıyor. Üç aylık hamile olan Sima Tarkan, düzenlediği özel partiyle bebeğinin cinsiyetini dostlarıyla paylaştı. Ancak parti öncesinde aldığı sıra dışı önlemler davetliler arasında gündem yarattı.
Sezon bitti Bodrum Göltürkbükü'nde sosyete iskeleleri yıkıldı
Gizlilik sözleşmesi imzalatıldı
Partiye katılan herkes, içeriden herhangi bir bilginin ya da görüntünün dışarıya sızmaması için gizlilik sözleşmesi imzalamak zorunda kaldı. Bu uygulama sosyete çevresinde büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Personelin telefonları toplandı
Sima Tarkan, sadece misafirlerle değil çalışanlarla da sıkı önlemler aldı. Garsonlar ve tüm organizasyon personelinin cep telefonları toplandı. Ayrıca davetlilerden sosyal medyada paylaşım yapmamaları özellikle rica edildi.
Bebeğin cinsiyeti belli oldu
Gazeteci Bülent Cankurt’un aktardığına göre, Sima Tarkan’ın bir oğlu olacak. Partide alınan bu özel önlemler ise magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı.