Şarkıcı İrem Derici, Galatasaray–Ajax maçını izlemek için gittiği Hollanda’da DJ nişanlısı Melih Kunukçu ile birlikte saldırıya uğradı. Yaşadığı olayı sosyal medyada anlattı.
İrem Derici Hollanda’da Saldırıya Uğradı
Ünlü şarkıcı İrem Derici, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Ajax–Galatasaray karşılaşması için gittiği Hollanda’da tatsız bir olay yaşadı. Derici, DJ nişanlısı Melih Kunukçu ile birlikte stadyuma giderken saldırıya uğradığını duyurdu. Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan sanatçı, yaşadığı korku ve üzüntüyü paylaştı.

“Birkaç Maganda Üstümüze Geldi”
İrem Derici, yaşadıklarını sosyal medya hesabında şu sözlerle anlattı:
“Maça geldim ama maça gidemedim, odada ağladım durdum. Birkaç maganda bizim üstümüze geldi pislikçe. Biz de kendimizi savunmak adına diklendik. Konu kapanacakken bu kez polisler bizim peşimize takıldı. Melih’in üstüne geldikçe geldiler. Ben ortamı yumuşatacağım diye perişan oldum. Gidin odanıza bu akşam çıkmayın falan dediler, ben tabii Ali Rıza Bey felç sahnesi. Hâlâ kırgınım ve çok üzgünüm. Çok gereksizdi.”
İrem Derici Gelin Oluyor: Tarih Açıklandı!
İrem Derici'nin Başına Öyle Bir Şey Geldi Ki... İptal Etti
“Arbede Sırasında Tırnaklarım Kırıldı”
Derici, yaşanan arbedede fiziksel olarak da zarar gördüğünü ifade ederek, “Melih sonra inip polislerle kanka oldu, olayın aslını anlattı etti de ben zaten bitmişim. Arbede sırasında tırnaklarım dipten kırıldı, ellerim zonkluyor.” dedi.

Polis Müdahalesiyle Olay Sona Erdi
Hollanda polisi tarafından olay yerine müdahale edildiği, Derici ve Kunukçu’nun herhangi bir suçlamayla karşılaşmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, çiftin konakladıkları otele dönmesini ve gece dışarı çıkmamalarını tavsiye etti.
Maç Gölgesinde Üzücü Olay
Ajax–Galatasaray karşılaşması öncesinde yaşanan olay, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İrem Derici’nin paylaşımı, binlerce takipçisi tarafından yorum ve destek mesajı aldı.