Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
26°
Akdeniz Gerçek | Magazin | Fazıl Say'dan Skandal! Kimsenin Can Güvenliğini Umursamadı

Fazıl Say'dan Skandal! Kimsenin Can Güvenliğini Umursamadı

Ünlü Piyano Virtüözü Fazıl Say, Güvenlik Endişelerine Aldırmadan Apartmanları Birleştirdi

Ünlü Piyano Virtüözü Fazıl Say, Güvenlik Endişelerine Aldırmadan Apartmanları Birleştirdi

Fazıl Say'dan Skandal! Kimsenin Can Güvenliğini Umursamadı

Yasemin'in haberine göre,Fazıl Say, adını son dönemlerde sıkça duyduğumuz bir isim haline gelmişken, Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde gerçekleştirdiği iddialı bir projeyle gündeme oturdu. Ünlü sanatçının, yan yana bulunan iki apartmanın bahçe katlarını satın alarak birleştirdiği ve geniş bir daire oluşturduğu iddia ediliyor. Ancak, bu projede dikkat çeken bir detay var: İddialara göre, Say, tadilat esnasında apartmanların arasındaki perde duvarını yıktırdı.

Ünlü Piyano Virtüözü Fazıl Say, Güvenlik Endişelerine Aldırmadan Apartmanları Birleştirdi (1)

Riskli Tadilat İddiaları Şaşkınlık Yarattı

Özellikle İstanbul gibi deprem riski taşıyan bölgelerde binaların güvenli hale getirilmesine dair yoğun çaba harcanırken, Fazıl Say'ın böyle bir riski göz ardı ettiği iddiaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Söz konusu dairenin aynı hizada olmaması nedeniyle Fazıl Say'ın ek olarak bir merdiven yaptırdığı ifade edildi.

Eleştiri Okları Fazıl Say'a Yönlendi

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bu iddialara sert bir şekilde eleştiri getirdi. Cankurt, "Hadi kendini düşünmüyorsun, bari komşularını düşün. Apartman sakinlerinin bu durumdan haberi var mı bilmiyorum ama Şişli Belediyesi'nin haberinin olmadığı kesin. Yoksa böyle bir şey yapmasına izin vermezdi herhalde!!!" ifadelerini kullanarak Fazıl Say'ı sert bir dille eleştirdi.

Ünlü Piyano Virtüözü Fazıl Say, Güvenlik Endişelerine Aldırmadan Apartmanları Birleştirdi (2)

Depreme Karşı Hassasiyet Gün Geçtikçe Artarken, Fazıl Say'ın Davranışı Şaşırttı

Özellikle İstanbul gibi deprem riski yüksek bölgelerde, bireylerin ve toplumun deprem önlemlerine duyarlılık gösterdiği bir dönemde, Fazıl Say'ın bu iddialara karışan davranışı şaşkınlık yarattı. Sanatçının can güvenliği konusunda aldığı iddialı risk, geniş kitleler tarafından tartışma konusu oldu.

Ünlü Piyano Virtüözü Fazıl Say, Güvenlik Endişelerine Aldırmadan Apartmanları Birleştirdi (1)-1

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız