Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Kültür Sanat |   Gençlik Kampı izcileri ağırladı

  Gençlik Kampı izcileri ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin gelişimine katkı sağlamak ve onların sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla Gençlik Kampı ve Eğitim merkezinde Antalya Büyükşehir Belediyesi izcilerine 4 günlük kamp düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin gelişimine katkı sağlamak ve onların sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla Gençlik Kampı ve Eğitim merkezinde Antalya Büyükşehir Belediyesi izcilerine 4 günlük kamp düzenledi.

   Gençlik Kampı izcileri ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Kepez İlçesi’nde 15 dönüm arazi içinde gençlerin kullanıma sunduğu Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nin ilk misafirleri izciler oldu. Büyükşehir Belediyesi, izcilere sömestr tatilinde 4 günlük kamp düzenlendi. Kampa katılan izcilere fiziksel, zihinsel ve ruhsal becerilerini geliştirmeleri adına çeşitli eğitimler verildi.

Büyükşehi İzcileri, Gençlik Kampı ve Eğitim Merkizinde kamp yaptı (5)

YEMİN ETTİLER

Büyükşehir Belediyesi’nde 2021 yılından beri izcilik faaliyetini gerçekleştirdiklerini ifade eden İzci Liderlerinden Cansu Erenler Tanış, Büyükşehir bünyesinde yüzün üzerinde izcinin mevcut olduğunu söyledi. Tanış, “Bugün Gençlik Kampımızda 18 izcimiz yemin etti. Onlar artık dünya izcilerinin bir parçası bir kardeşi oldular. Maalesef bize her yerde yeterli olanaklar sunulmuyor. Büyükşehir Belediyemizin Gençlik Kampında yataklarımız, çarşaflarımız, mutfak ekipmanları her türlü ihtiyacımız mevcut. Bu imkanları bize sundu ve gençlere armağan ettiği için Muhittin Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükşehi İzcileri, Gençlik Kampı ve Eğitim Merkizinde kamp yaptı (12)

YAŞAYARAK ÖĞRENİYORLAR

Kampla ilgili bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Lideri ve İzcilik program sorumlusu Atanur Çelik ise “Bu hafta izcilerimizle birlikte Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezindeyiz. Burası Hayvanat Bahçenin hemen yanında bulunun 15 dönüm araziye kurulu muhteşem bir tesis. Antalya Büyükşehir İzcileri ile ilk kampımızı gerçekleştiriyoruz. Alanda izcilerimize eğitici oyunlar, ada izci çalışmaları ve izci yemini törenini gerçekleştirdik. Çocuklarımız çadır kurmayı öğreniyor. Doğayı sevmeyi korumayı ve doğada yaşama koşullarını birebir uygulamalı eğitimlerle çocuklarımıza öğretiyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız