Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Korkuteli | Korkuteli–Antalya Yolunda Dikkatli Olun!

Korkuteli–Antalya Yolunda Dikkatli Olun!

Karayolları, Korkuteli–Antalya yolunda yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlandığını duyurdu.

Karayolları, Korkuteli–Antalya yolunda yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlandığını duyurdu.

KAYNAK: Banu Yapar
Korkuteli–Antalya Yolunda Dikkatli Olun!

Karayolları Genel Müdürlüğü çalışma bulunan güzergahlar konusunda sürücüleri uyardı. Antalya dahil Türkiye genelinde birçok noktada ekipler sahada.

Korkuteli–Antalya Yoluna Dikkat!

Antalya’nın önemli güzergahlarından biri olan Korkuteli–Antalya yolunda yol yapım çalışmaları sürüyor. Yolun 0–5. kilometreler arasında ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Yetkililer, çalışmalar nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları gerektiğini belirtti.

karayollarindan-antalyalilara-cagri-korkuteliantalya-yolunda-dikkatli-olun

8 Aralık Yol Durumu Listesi

İzmir Çevre Otoyolunun Buca Doğu Kavşağı Işıkkent yönünden Buca'ya giriş katılım kolunda ve Buca Doğu Kavşağının Buca yönünden Çeşme yönüne giriş katılım kolunda Otoyol aydınlatma sistemleri çalışması nedeniyle 23:00-05:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kütahya - Eskişehir yolunun 16 - 24 km. arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle, Eskişehir-Kütahya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Kütahya-Eskişehir istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanıyor.

Korkuteli-Antalya yolunun 0-5 km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Göksun-Elbistan yolunun 22-48.kmleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

O-3 TEM Otoyolu Lalapaşa Köprülü Kavşağında, Lalapaşa – Edirne istikametinde, güney Otoyol katılım kolunda üst yapı bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmalar 08:00 – 20:00 saatleri arası yapılıyor.

Isparta-Beyşehir yolunun 9-11 km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Niğde-Çiftlik yolunun 0-8.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım Belediyeye ait mevcut yoldan kontrollü olarak sağlanıyor.

Sinop-Samsun yolunun 61-64.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım Samsun bandından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Trabzon-Maçka yolunun 3-25. km. leri arasında yapılacak olan kablo ve mekanik tesisat montaj çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Balıkesir-Kepsut yolunun 4-8.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan iki yönlü olarak sağlanıyor.

karayollarindan-antalyalilara-cagri-korkuteliantalya-yolunda-dikkatli-olun

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız