Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Konyaaltı | Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz yaz kurslarına kayıtlar başladı

Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz yaz kurslarına kayıtlar başladı

Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı KONSEM'de yaz kursları başladı! 26 farklı branşta, el sanatlarından resime, pilatesten dikiş nakışa kadar geniş bir yelpazede verilecek kurslara katılım ücretsiz.

Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı KONSEM'de yaz kursları başladı! 26 farklı branşta, el sanatlarından resime, pilatesten dikiş nakışa kadar geniş bir yelpazede verilecek kurslara katılım ücretsiz.

Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz yaz kurslarına kayıtlar başladı

Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM), her yıl olduğu gibi bu yaz da ücretsiz kurslar düzenliyor. Yaz aylarını verimli geçirmek isteyenler için 26 farklı branşta kurslar açılıyor. Seramikten jimnastiğe, masa tenisinden halk oyunlarına kadar geniş bir yelpazede sunulan kurslara katılım ücretsizdir. Kayıt için son tarih 2 Haziran olarak belirlendi. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak için www.konyaalti.bel.tr adresini ziyaret edebilir veya 0242 259 33 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz yaz kurslarına kayıtlar başladı

Böyle bir kurs açıldığı için memnunuz

Kurslara katılanlar, aldıkları eğitimden oldukça memnun. Dikiş nakış kursuna katılan Meliha Barındırır Doğu, 'KONSEM tarafından verilen dikiş nakış kursuna katıldığını söyleyen Meliha Barındırır Doğu, 'Emekliyim. Boş zamanlarımı değerlendirmek için, üretmek için buraya geldim. Ben aslında bu alanda çok acemiydim. Ama buraya gelince ortaya çıkan güzel işler sayesinde neler başardığımı gördüm. Bu da beni çok mutlu etti. Bunda hocamızın katkısı çok büyük. Güler yüzlü, sevecen tavırlarıyla bizleri mutlu ediyor. Böyle bir kurs açıldığı için memnunuz' dedi.

Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz yaz kurslarına kayıtlar başladı

Vaktinizi de güzel bir hobiyle değerlendirmiş olun

Ahşap boyama kursuna katılan Hülya Baran Gümüşlü ise, 'Emekliyim. Eşimin yeğeni bu kurslara katılıyordu. Bana da önerdi. Ben de denemek istedim. Çöpe gidecek her şeyin burada yenilendiğini gördüm. Kurstan çok memnunum. Özellikle evde oturan hanım ve beylere tavsiye ediyorum. Siz de kurslara gelin, bu güzel üretime katılın. Vaktinizi de güzel bir hobiyle değerlendirmiş olun. Kursları düzenleyen Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan ve ekibine de ayrıca çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz yaz kurslarına kayıtlar başladı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız