Isparta’nın Kepeci Mahallesi'nde sabah saatlerinde yürekleri ağza getiren bir iş kazası yaşandı. Olay, sabah saat 09.20 sıralarında 116. Cadde üzerinde bulunan Gençlik ve Spor Merkezi'nde meydana geldi.

Kanalizasyon Kazısında Toprak Kaydı
Edinilen bilgiye göre, merkezin bahçe kısmındaki kanalizasyon hattında sıhhi tesisatçı olarak çalışan Recep G. (30), kazı alanında görevini yaptığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle toprak kayması yaşandı. Talihsiz işçi, aniden kayan toprağın altında kalarak mahsur kaldı.

AFAD Zamanla Yarıştı: Bilinci Açık Kurtarıldı
Çevredeki diğer çalışanların durumu hızla bildirmesi üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan AFAD ekipleri, göçük altındaki Recep G.'yi kurtarmak için titiz ve hızlı bir çalışma başlattı.
Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu toprak altından çıkarılan işçinin bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği öğrenildi. Olay yerindeki ilk müdahalesi sağlık ekiplerince yapılan yaralı işçi, ardından ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ve ilgili ekipler, kazanın meydana geliş şekli ve güvenlik ihmali olup olmadığına yönelik geniş çaplı bir inceleme başlattı.