Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Isparta | Isparta’da Beton Bloğa Çarpan Sürücü Yaşamını Yitirdi

Isparta’da Beton Bloğa Çarpan Sürücü Yaşamını Yitirdi

Eğirdir-Isparta Karayolu’nda kontrolden çıkan otomobil menfez başındaki beton bloğa çarptıktan sonra takla attı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti, araçtaki bir kişi yaralandı.

Eğirdir-Isparta Karayolu’nda kontrolden çıkan otomobil menfez başındaki beton bloğa çarptıktan sonra takla attı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti, araçtaki bir kişi yaralandı.

Isparta’da Beton Bloğa Çarpan Sürücü Yaşamını Yitirdi

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında can kaybı yaşandı. Saat 15.45 sıralarında Eğirdir-Isparta Karayolu’nun 6. kilometresinde seyreden 64 yaşındaki S.A. idaresindeki 07 AIU 41 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle yol kenarındaki menfez başında bulunan beton bloğa çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle otomobil takla attı.

Sürücü Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalede sürücü S.A.’nın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Otomobilde yolcu olarak bulunan 67 yaşındaki C.A. ise yaralı olarak Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumunun stabil olduğu bildirildi.

Isparta’da Beton Bloğa Çarpan Sürücü Yaşamını Yitirdi 2

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından bölgede trafik kısa süreli olarak kontrollü sağlandı. Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, kaza mahallinden araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Yetkililer, sürücülere özellikle virajlı ve hız kontrolü gerektiren yollarda daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız