Isparta Yazılı Kanyon'da arkadaşlarıyla serinlemek isteyen 19 yaşındaki öğrenci bir anda gözden kayboldu. Genç için su altı ve su üstünde arama çalışmaları başlatıldı.
Kayalıkta Ayağı Kaydı, Akıntı Genci Yuttu
Olay, Çandır köyü sınırları içinde yer alan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'nda meydana geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi M.E.S., arkadaşlarıyla kanyona gelerek suya girmek istedi. Ancak kayalık alanda dengesini kaybeden genç, hızla akan suya düşerek sürüklendi ve kısa sürede gözden kayboldu.

Arama Çalışmaları Sürüyor
İhbar üzerine bölgeye Sütçüler İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD ve Isparta Belediyesi İtfaiyesi’ne bağlı dalgıç ekipleri sevk edildi. Hem su yüzeyinde hem de su altında yapılan aramalarda henüz sonuç alınamazken, çalışmalar aralıksız sürüyor. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.