Belediye Başkanı Topaloğlu’nun eğitime kazandırdığı kurs merkezinde ücretsiz şekilde eğitim alarak üniversiteye hazırlanan öğrenciler, streslerini azaltmak ve moralini yüksek tutmak amacıyla gönüllerince eğlendi.

Etkinliğe katılan Başkan Topaloğlu, kurs öğretmenleri ve öğrenciler, yaklaşık 12 dakikalık teleferik yolculuğunun ardından 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağının zirvesine ulaştı.

EĞİTİM VARSA GELECEK VAR

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kurs merkezinde eğitim alan 293 öğrenciyi stres atmaları için Tahtalı Dağı’nın zirvesine gezi düzenlediklerini söyledi.Öğrencilerin derslerden biraz sıyrılıp motivasyonlarını artırmaları ve enerjilerini atmalarını istediklerini ifade eden Topaloğlu, “Güzel bir gün oldu. Öğrencilerimizle keyifli vakit geçirdik. Daha sonra da öğrencilerimizi Antalya Akvaryum’a götüreceğiz. Bizleri burada ağırlayan Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü ve teleferik çalışanlarına teşekkür ediyorum. Eğitim varsa gelecek var demeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Etkinlik sonrası açıklama yapan kurs merkezindeki öğretmenler de öğrencilerin başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, öğrencilere verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim