BUNLARIN ÖRGÜTTE DURMASI DOĞRU DEĞİL!

22 Kasım Cuma günü Meltem’de gerçekleşen seçimlerde CHP Muratpaşa İlçe Yöneticisi H.G.’nin ağabeyi, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Ö.G.’nin seçimlerin yapıldığı yerde D.K.’ya silah çektiği öğrenildi. D.K.’nın babası Mehmet K. silah çekme olayını doğrularken, “60 Yıllık siyasi hayatımda böyle bir şey görmedim.Bunların örgütte durması doğru değil” dedi. Mehmet K. konuyu yargıya da intikal ettireceğini belirtti.

CHP’de mahallelerde yapılan delege seçimlerinde şaibe iddialarına şimdi de ‘silahlı müdahale’ eklendi. 22 Kasım Cuma günü Meltem’de gerçekleşen seçimlerde CHP Muratpaşa İlçe Yöneticisi H.G.’nin ağabeyi, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Ö.G.’ninD.K.’ya silah çektiği öğrenildi. D.K.’nın babası Mehmet K.silah çekme olayını doğrularken, “60 Yıllık siyasi hayatımda böyle bir şey görmedim.Bunların örgütte durması doğru değil” dedi.

İLÇE YÖNETİCİLERİ VE MECLİS ÜYELERİNDEN MÜDAHALE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın Meltem Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleşen delege seçimlerinde iki liste yarışırken, ilçenin desteklediği listenin karşısında liste çıkartan ekibe silah çekildiği iddia edildi. Beyaz ve kırmızı listenin yer aldığı seçimlerde İlçe Başkanı Hasan Şahin’in olduğu belirtilen beyaz listeye destek için ondan fazla ilçe yöneticisinin ve belediye meclis üyelerinin seçime müdahale ettiği kaydedilirken, İlçe Yöneticisi H.G.’nin ağabeyi meclis üyesi Ö.G.’nin alkollü olduğu ve D.K. isimli partiye silah çektiği, tehdit ettiği, olayı partililerin engellediği öğrenildi. Silah çekilen D.K.’nın yakınları da olayı doğruladı.

YAKIŞTI MI?

Konuya ilişkin gazetemize açıklamada bulunan D.K.’nın babası Mehmet K., bu konuyu yargıya da taşıyacağını belirterek, seçimlere yapılan müdahalenin ve silah çekmenin ne meclis üyesine ne de CHP’ye yakıştığını kaydetti. Meltem’de ve diğer mahallelerde sandık başında kargaşa yaratarak, oyların bir yerden bir yere aktarıldığını kaydeden Mehmet K., delege seçimlerinin iptal edilmesi gerektiğini aktardı. Mehmet K. “Her yerde bunu yaptılar. Bütün delege seçimleri iptal olmalı” şeklinde konuştu. Nizamettin Özmen

 

 

 

Editör: TE Bilisim