CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Antalya programı yoğun geçti. Tekin, güne Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın seçim koordinasyon merkezini ve Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni ziyaret ederek başladı. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Tekin’e CHP’nin Antalya Seçim Koordinatörü Yusuf Meriç, partililer ve Gerçek Gazetesi Yazıişleri Müdür Songül Başkaya, eşlik etti.

HER SALDIRI SİYASETÇİYİ GÜÇLENDİRİR

Tekin, seçim koordinasyon merkezi ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçim öncesi Ümit Uysal ile ilgili yapılan saldırıları kınadı. Bu tip saldırın Uysal’ı güçlendireceğini kaydeden Tekin, “Son günlerde Antalya’da bazı şeyler yaşanıyor. Her saldırı siyasetçiyi güçlendirir. Bunlar, Başkanımız Ümit Uysal’ın ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. Saldırsınlar sonuna kadar, hiç merak etmeyin” diye konuştu.

ANSİAD’A ZİYARET

Öğle saatlerinde Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni  (ANSİAD) ziyaret eden Tekin, ANSİAD Başkanı Sadi Kan ve yönetim kurulu üyeleriyle iş dünyasının sorunlarını ve çözümlerini konuştu.  Yerel seçim öncesi şehirlerin hızla betonlaşmasına dikkat çeken Tekin, “Yerel yönetim yasalarını değiştirmemiz gerekir. Bizim belediye başkanlarımızdaki yetki Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump’ta yok. İmar uygulamalarıyla şehirler katlediliyor. Hava koridorlarının hepsi kapatılıyor. Her yer beton oldu. İnsan inisiyatifine bırakılmamalıdır” ifadelerine yer verdi.

ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ

Tekin öğleden sonra Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Muhittin Böcek ile birlikte Antalya Otogarını ziyaret edip esnafın dertlerini dinledi. Tekin, burada yaptığı konuşmada vatandaşlardan Muhittin Böcek için destek istedi. Böcek’in Antalya’ya çok yakışacağını söyleyen Tekin, “Sayın Böcek, çok tecrübeli bir belediye başkanı. Konyaaltı Belediyesi’ndeki tecrübelerini Büyükşehir’e taşıyacak ve Antalya’nın büyümesine katkı koyacaktır. Buna tüm yüreğimizle inanıyoruz. Böcek Antalya’ya çok yakışacak” dedi.
BÖCEK: KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK
Otogar ziyaretinde, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek de ulaşım esnafına seslendi. Böcek, şöyle konuştu: “Seçime beş gün kala belli saatlerde otobüslerdeki hizmeti ücretsiz hala getirdi. Ben mi yönetiyordum bu şehri neden şimdi yaptı? Ücretsiz ulaşıma dair bir meclis kararı da yok. Korkunun ecele faydası yok.”  Dilara AÇİKYİLDİZ

 

 

Editör: TE Bilisim