TÜREL’İN YÜZÜ HER ORTAMDA ASIK

AKP’nin anketinde bile Muhittin Böcek’in önde olduğunu belirten Ahmet Aydın, ”Menderes Türel’i görüyorsunuz, her ortamda yüzü asık. Seçim kazanamayacağını o da biliyor. Ama Diyarbakır’da aday olsa kesin kazanacak ama Antalya’da böyle bir şansı artık kalmadı. Hem kırsalda hem de kent merkezinde büyük bir tepki var. A Haber dinleyerek Türkiye’yi güllük gülistanlık göstermek ülkeye yapılmış en büyük ihanettir” şeklinde konuştu..

 KEPEZ’DE MURAT DİNÇ ENERJİ YAKALADI

İYİ Parti olarak önümüzdeki seçimde 7 ilçede kendi adaylarıyla, CHP’nin de 12 ilçe ve Büyükşehir’de kendi adayıyla seçime gireceğini vurgulayan  Ahmet Aydın, “CHP ile ortak bir seçim ekibi kurduk ve artık sahadayız. Büyükşehir ile birlikte bütün ilçelerde iddialıyız ve seçimi kazanacağız. Özellikle büyük bir oy potansiyeline sahip olan Kepez’de Murat Dinç inanılmaz bir enerji yakaladı. Seçimi son dakikaya kadar zorlayacağını düşünüyorum” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, düzenlediği basın toplantısında ülke ve kent gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçime 56 gün kala çok yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini kaydeden Aydın, CHP İl Başkanı olan Ahmet Kumbul ile de çok iyi anlaştığını söyledi.

MURAT DİNÇ ENERJİ YAKALADI

İYİ Parti olarak önümüzdeki seçimde 7 ilçede kendi adaylarıyla, CHP’nin de 12 ilçe ve Büyükşehir’de kendi adayıyla seçime gireceğini vurgulayan Aydın, “CHP ile ortak bir seçim ekibi kurduk ve artık sahadayız. Büyükşehir ile birlikte bütün ilçelerde iddialıyız ve seçimi kazanacağız. Özellikle büyük bir oy potansiyeline sahip olan Kepez’de Murat Dinç inanılmaz bir enerji yakaladı. Onun da seçimi son dakikaya kadar zorlayacağını düşünüyorum” dedi.

AKSU YILDIRIM’A OY VERMEZ

Aksu’da DSP adayı İsa Yıldırım’ın Millet İttifakı’nın oylarını olumsuz yönde etkileyebileceği yönündeki görüşlere katılmadığını ifade eden Aydın, “Benim şahıslarla sorunum yok. Oradaki özne, İsa Yıldırım değil Aksu. Biz burada ikinci partiydik ve bizde kalmalıydı. Metropol bir ilçe bizde olmalıydı. CHP de gereğini yaptı. Şuan için sorun yok. Hangi ilçe Millet İttifakı karşısında davranırsa İYİ Parti İl Başkanı olarak ben, CHP İl Başkanı olarak Ahmet Kumbul, gereğini yapacağız. Bu yüzden CHP’den istifa ederek DSP’den aday olan İsa Yıldırım’ın ben öyle söylendiği gibi Millet İttifakı’nın oylarını böleceğine inanmıyorum. Adı bile unutulmuş bir adaya bu saatten sonra kimse oy vermez. Bizim insanımız zekidir, güce doğru evrilir. İki güçlü aday varken ve kazanamayacağı ortadayken Yıldırım’a oy vermez“ dedi.

YILDIRIM’A NE TEKLİF ETTİ?

Aydın, Yıldırım’ın adaylığını geri çekmesi konusunda görüştüğünü ve kendisine Başkan Muhittin Böcek’in Büyükşehir’i kazanması halinde Daire Başkanlığı teklif ettiğini hatırlatarak, “Bu konuda Başkan Böcek ile de görüştük ve olurunu aldık. Ancak İsa Yıldırım gelmek istemedi. Amaç Aksu’yu yönetmekse koltuğa kimin oturduğu çok önemli değil. Yapacak bir şey yok. Ama şunu söyleyeyim, İsa Yıldırım DSP’den aday olarak Cumhur İttifakı’na hizmet ediyor. Bu çok açık” diyerek tepkisini dile getirdi.

TÜREL KAYBEDECEĞİNİ BİLİYOR

AKP’nin son yaptığı anketlerde bile Millet İttifakı’nın adayı olan Muhittin Böcek’in önde gittiğini ifade eden Aydın, şöyle konuştu: ”Menderes Türel’i görüyorsunuz, her ortamda yüzü asık. Seçim kazanamayacağını o da biliyor. Ama Diyarbakır’da aday olsa kesin kazanacak ama Antalya’da böyle bir şansı artık kalmadı. Hem kırsalda hem de kent merkezinde büyük bir tepki var. A Haber dinleyerek Türkiye’yi güllük gülistanlık göstermek ülkeye yapılmış en büyük ihanettir. Ben Mali Müşavirim, ekonomiyi iyi biliyorum ama köylümüz de çok iyi biliyor. Ülke kötüye gidiyor. Ben Ankara’da mı yaşıyorum, 600 TL doğal gaz faturam geliyor benim. Bu normal mi? Dolayısıyla bu vatandaş sandıkta bunun hesabını soracaktır.” Kubilay ELDEMİRCİ

Editör: TE Bilisim