Alanya Güneşi Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Akdağ, Alanya Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Henüz siyasi partilerden teklif almadığını kaydeden Akdağ, “Bölücüler hariç her siyasi partiden gelebilecek teklifi değerlendireceğim. Olmaz ise Alanya Belediye Başkanlığı seçimlerine bağımsız aday olarak katılacak ve seçimlerde çalışmalara başlayacağım” dedi.

 

ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETELİM

Akdağ sözlerini şöyle sürdürdü: “Haydi bakalım, sizden biri olan beni, hizmet sevdalısı ve vizyon sahibi adayınızı desteklemenizi bekliyorum. Varlığı, yokluğu, iliklerine kadar yaşamış ve herkesin derdini anlayan bir kardeşiniz olarak vatan için mücadeleyi, Türk olmayı; yüreğinde ve Avrupa ülkelerinde dahi erdem olarak haykıran, milliyetçi bir kardeşiniz olarak; şımarık, ağa çocuğu, parası ile yöneticilik yapan zengin kişileri değil, sizden biri olan bu kardeşinizi seçin, şehri birlikte yönetelim. Her şey rüya şehir Alanya ve Alanya halkı için.”

Öte yandan Alanya Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Akdağ’ı önce Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tebrik etti. Senem KÖR

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim