İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin güven verici konuşması, alçakgönüllü tavrı, barıştan söz etmesi ve ekonomik olarak ülkeyi rahatlatacağına yönelik projeleriyle halkın gönlünü kazandığını belirterek, “Ben şahsen bu durumun sandığa çok olumlu yansıyacağını ve seçimi açık ara kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.


CHP’li İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Akdeniz GERÇEK’e iddialı açıklamalarda bulundu.

İnce, 24 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP)hem de Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin büyük bir başarının altına imza atacağını vurguladı.

 

İNCE HALKTAN BİRİ GİBİ

İbradı’nın köylerini tek tek gezdiklerini, hatta dağ başındaki çobana bile ulaştıklarını kaydeden Küçükkuru, “Halkımızın partimize ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye karşı büyük bir sevgisinin ve saygısının olduğuna şahit olduk. İbradı’nın dağ köyleri de dahil her yerini tek tek geziyoruz. Hatta dağdaki çobana bile ulaşıyoruz. Halkımız Sayın İnce’yi adeta kendisinden biri olarak görüyor” diye konuştu.

 

İNSANLAR ADETA İSYANDA

Serkan Küçükkuru, seçimi açık ara kazanacaklarına da vurgu yaparak, “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, güven verici konuşması, alçakgönüllü tavrı, barıştan söz etmesi ve ekonomik olarak ülkeyi rahatlatacağına yönelik projeleriyle halkımızın gönlünü kazandı. Ben şahsen bu durumun sandığa çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Çünkü insanların AKP’ye karşı olan bıkkınlığını çok net bir şekilde görüyorsunuz. İnsanlar adeta isyan etme noktasına gelmişler. Dolayısıyla seçimi kazanacağımız hem de açık ara kazanacağız” dedi. Kubilay ELDEMİRCİ

 

Editör: TE Bilisim