Muratpaşa Belediyesi; Sinan ve Konuksever Mahallesi’ndeki iki parkı, mahalle sakinleri ile birlikte revize edip, yeniden yapacak. Belediye personeli ve mahalle sakinleri, parklara; gölgelikli banklar, spor aletleri, çocuk oyun grupları monte edecek

 

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce, Konuksever ve Sinan Mahalleleri’nde başlatılan çalışma sonucu; bu iki mahallede, muhtarından imamına ve bakkalına tüm mahalle sakinleri, belediye personeli ile birlikte park yapacak. Toplantıların ardından; Konuksever Mahallesi’ndeki; 820-790-820/1 Sokak kesişimi ile Sinan Mahallesi’ndeki Pir Sultan Abdal Parkları, vatandaşlarla birlikte yeniden yapılacak.

Neler yapacaklar?

Muratpaşa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, ‘Parklarımızı birlikte yapıyoruz’ sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında, ilk olarak; mahalle sakinlerinin parkların niteliği ve neler olması gerektiği konusunda fikirleri alındı. Revize planları hazırlanacak olan parkların yeniden inşaasında, mahalle sakinleri ve belediye personeli birlikte çalışarak; gölgelikli banklar, spor aletleri, çocuk oyun grupları monte edecek, aydınlatma, yürüyüş parkurları, mini futbol sahaları yapacak.(Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim