Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
28°
Akdeniz Gerçek | Gündem | Yozgat'ta 276 kadın polis adayı mezun oldu

Yozgat'ta 276 kadın polis adayı mezun oldu

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) 30. dönem 276 kadın polis adayının mezuniyet töreni düzenlendi.

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) 30. dönem 276 kadın polis adayının mezuniyet töreni düzenlendi.

Yozgat'ta 276 kadın polis adayı mezun oldu

Yozgat'ın Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) gerçekleştirilen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tören, dönem birincisi Mevlanur Çakmak'ın yaş kütüğüne dönem plaketini çakmasıyla devam etti.

Yozgat POMEM Müdürü Zafer Kişi, törende yaptığı konuşmada, “Okulumuz kurulduğu günden bu yana emniyet teşkilatına adalet ve hukukun üstünlüğüne inanan, devletine ve milletine bağlı, ülkesinin bölünmez bütünlüğüne karşı gözünü budaktan sakınmayan binlerce polis yetiştirdi ve yetiştirmeye devam edecektir. Bugün yine Yozgat POMEM’de 30. dönem mezunu 276 vatan evladını uğurlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Yemin Töreni ve Kutlamalar

Konuşmanın ardından, dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye verildi. 276 polis adayı, yemin törenini başarıyla tamamladı. Törenin bitiminde öğrenciler ve aileleri, oyun havası eşliğinde mezuniyeti coşkuyla kutladılar. Bazı polis adayları ve aileleri sevinç gözyaşları döktü.


 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız