Konyaaltı'nda kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken, HayatPark’ta kapılarını açan Caz & Lifestyle Festivali'nin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyunca süren etkinliklerin ardından sanatseverler müzik ziyafetiyle buluştu. Festivalde Nelly White ve Tatyana Hamarat Quartet'in performanslarının ardından sevilen sanatçı Birsen Tezer sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir caz akşamı yaşattı.
Sağanak Yağmur Konsere Engel Olmadı
Etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, akşam saatlerinde bastıran sağanak yağmura aldırış etmeden müziğin tadını çıkardı. Yağmur altında Birsen Tezer’in sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden müzikseverler, renkli anlar oluşturdu. Festival alanında vatandaşlarla bir arada olan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da eşi Demet Ayne Kotan ve oğlu Can Ali ile birlikte konseri izledi. Etkinliğe belediye meclis üyeleri, gençlik meclisi üyeleri ve muhtarlar da katılım sağladı.
"HayatPark’ı Kültür ve Sanatın Merkezi Yapıyoruz"
Gecede konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, HayatPark’ı kültür ve sanatın merkezi haline getirmek için çalıştıklarını vurgulayarak, vatandaşı sanatla buluşturmanın en önemli görevlerinden biri olduğunu belirtti. Görev süresi boyunca ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Kotan, CHP'den istifa etme sürecine de değindi. Açıklamalarında Atatürk'ün düşünce yolundan sapmayacaklarını belirten Kotan, vatandaşların desteğiyle yola kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.