Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
12°
Akdeniz Gerçek | Gazipaşa | Gazipaşa’da Başkan Yılmaz’dan Kamu Malına Saygı Çağrısı!

Gazipaşa’da Başkan Yılmaz’dan Kamu Malına Saygı Çağrısı!

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kamu malına zarar vermenin hem bugünü hem de geleceği etkilediğini belirtti. Başkan Yılmaz, vatandaşları çevreye sahip çıkmaya davet etti.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kamu malına zarar vermenin hem bugünü hem de geleceği etkilediğini belirtti. Başkan Yılmaz, vatandaşları çevreye sahip çıkmaya davet etti.

KAYNAK: Haber Merkezi
Gazipaşa’da Başkan Yılmaz’dan Kamu Malına Saygı Çağrısı!

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ilçede kamu mallarına zarar verilmesinin ciddi bir sorun olduğunu vurguladı. Yılmaz, parklar, sosyal tesisler ve diğer kamu alanlarının sadece belediye çalışanlarının emeği değil, tüm hemşerilerin ortak hakkı olduğunu belirterek vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

akdenizgercekbaskan-yilmazdan-2.webp

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz açıklamasına şu ifadelerle başladı:

“Gazipaşa Belediyesi olarak bizlerin en büyük görevi, ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek, vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve mutluluğuna katkı sağlamaktır. Bunu yaparken de tüm hizmetlerin, hepimizin katkılarıyla hayata geçtiği hassasiyetine büyük özen gösteriyoruz.”

Yılmaz, belediyenin titiz çalışmasına rağmen park, tesis ve sosyal alanların kimliği belirsiz kişilerce zarar görmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi:

“Biz böylesine titiz bir tutum içerisindeyken ilçemize kazandırdığımız parklarımızın, tesislerimizin ve sosyal alanlarımızın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarara uğratılması, kırılması, yok edilmeye çalışılması bizleri ziyadesiyle üzmektedir. Zira söz konusu alan, park ve tesislerin tamamı birer kamu malıdır, tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır ve Gazipaşa’mızda yaşayan her bir bireye aittir.”

Halkın Malına Saygı Çağrısı

Başkan Yılmaz, kamu malına zarar vermenin sadece belediye çalışanlarının emeğine değil, tüm hemşerilerin hakkına yapılmış bir saygısızlık olduğunu vurguladı:

“Bu durum sadece bizlerin çalışması ve emeğine değil, tüm hemşerilerimizin hakkına da yapılmış bir saygısızlık, bir saldırıdır. Halkımızın bu konuda bizlere destek olmalarını, bu tür olaylara şahit oldukları anlarda emniyet güçlerimize veya belediye ekiplerimize ihbarda bulunmasını rica ediyoruz.”

Yılmaz, vatandaşlara evdeki eşyalarına gösterdikleri özeni kamu mallarına da göstermeleri çağrısında bulundu:

“Nasıl ki insanlar evlerindeki eşyaları kırıp tahrip ederek zarar vermiyorsa, kamu mallarına da hiçbir şekilde zarar vermemelidir. Halkın malına zarar vermek, kendi malımıza, çocuklarımızın geleceğine zarar vermektir.”

akdenizgercekbaskan-yilmazdan-3.webp

Yılmaz’dan Çevreye Sahip Çıkma Vurgusu

Son olarak Başkan Yılmaz, Gazipaşa halkını çevreye sahip çıkmaya ve belediye hizmetlerini korumaya davet etti:

“Tüm hemşehrilerimizi yaşadığımız çevreye sahip çıkmaya ve saygı duymaya davet ediyoruz. Gazipaşa hepimizin, lütfen hep birlikte koruyalım!”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız