Antalya’nın Kepez ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87’nci yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı.
Kepez Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen anma törenine Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.
Kepez’de Hayat DurduTören, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören devam etti.
Saat 09.05’i gösterdiğinde, belediye zabıta ekiplerinin araçlarından yükselen siren sesleriyle birlikte Kepez’de hayat adeta durdu.
“Atatürk Bir Milletin Yeniden Doğuşunun Simgesidir”Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 87. Yıl dönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz. Atatürk, yalnızca bir lider değil, bir milletin yeniden doğuşunun simgesidir. Onun gösterdiği aydınlık yolda yürümek, bizlere düşen en büyük sorumluluktur” dedi.