Akdeniz Gerçek | Galeriler | Adana | Adana’da Bu Görüntüler Atık Tesisinden Değil Bir Evden!

Adana’da Bu Görüntüler Atık Tesisinden Değil Bir Evden!

Adana’da kötü koku ihbarı üzerine girilen müstakil bir evden 2 kamyonet dolusu çöp çıkarıldı. Böceklerin sardığı ev, ekipler tarafından temizlenip ilaçlandı. 78 yaşındaki ev sahibinin yalnız yaşadığı öğrenildi.

Adana’da kötü koku ihbarı üzerine girilen müstakil bir evden 2 kamyonet dolusu çöp çıkarıldı. Böceklerin sardığı ev, ekipler tarafından temizlenip ilaçlandı. 78 yaşındaki ev sahibinin yalnız yaşadığı öğrenildi.

Adana’da Bu Görüntüler Atık Tesisinden Değil Bir Evden!
KAYNAK: İha
Adana’da Bu Görüntüler Atık Tesisinden Değil Bir Evden! 1
Adana’nın Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi’nde yaşayanlar, çevreye yayılan ağır koku nedeniyle durumu polise bildirdi.
1 / 5
Adana’da Bu Görüntüler Atık Tesisinden Değil Bir Evden! 2
Olay yerine gelen ekipler, kapıyı çalmalarına rağmen içeriden yanıt alamadı.
2 / 5
Adana’da Bu Görüntüler Atık Tesisinden Değil Bir Evden! 3
Ev sahibi A.Ç.’ye (78) ulaşılamayınca polis, çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. İçeri giren ekipler, evin çöp yığınıyla dolu olduğunu ve her yeri böceklerin sardığını gördü.
3 / 5
Adana’da Bu Görüntüler Atık Tesisinden Değil Bir Evden! 4
Belediye temizlik ekipleri yönlendirilerek evde temizlik çalışması başlatıldı. Yapılan çalışma sonucunda evden 2 kamyonet dolusu çöp çıkarıldı. Ardından evin tamamı ilaçlanarak çevreye yayılan koku ve haşerelerle mücadele edildi.
4 / 5
Adana’da Bu Görüntüler Atık Tesisinden Değil Bir Evden! 5
Mahalle sakinleri, ev sahibi A.Ç.’nin uzun süredir yalnız yaşadığını ifade etti. Yetkililer ise hijyen ve sağlık açısından gerekli işlemlerin sürdüğünü belirtti.
5 / 5
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız