Silivri’de tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anneler Günü’ne özel yaptığı videolu paylaşımla dikkat çekti. Sosyal medyada duygusal yankı uyandıran paylaşımda İmamoğlu, “Özledim Anne” ifadelerini kullandı.
X (eski adıyla Twitter) hesabına erişim engeli getirilen İmamoğlu adına paylaşımlar, bir süredir CHP’li siyasetçiler tarafından duyurulan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabı üzerinden yapılıyor. Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan video da hem bu hesaptan hem de erişim engelli hesap üzerinden yayımlandı.
“Özledim Anne” Notuyla Paylaşıldı
Paylaşımda, İmamoğlu’nun geçmiş dönemlerde annesiyle olan fotoğraflarına yer verilirken, videoda annelere sevgi ve minnet duygusu vurgulandı. “Özledim Anne” notuyla yapılan bu kısa ama anlamlı mesaj, sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşılırken, çok sayıda destek ve dayanışma yorumu da aldı.
Destek Mesajları Yağdı
CHP’li isimler ve çok sayıda yurttaş, paylaşımın altına Anneler Günü vesilesiyle hem Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı hem de annelere ithafen duygu dolu notlar bıraktı.
İşte o video