Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
28°
Akdeniz Gerçek | Dünya | New York Valisi Hochul Pizzayı Reddeetti: Yüksek Standartlarım Var

New York Valisi Hochul Pizzayı Reddeetti: Yüksek Standartlarım Var

New York Valisi Kathy Hochul, bir röportaj sırasında kendisine ikram edilen pizzayı reddetti ve Pizza konusunda çok yüksek standartlarım var diyerek New York pizzasına olan bağlılığını vurguladı.

New York Valisi Kathy Hochul, bir röportaj sırasında kendisine ikram edilen pizzayı reddetti ve Pizza konusunda çok yüksek standartlarım var diyerek New York pizzasına olan bağlılığını vurguladı.

New York Valisi Hochul Pizzayı Reddeetti:  Yüksek Standartlarım Var

New York Valisi Kathy Hochul, pizza tutkunlarını şaşırtacak bir açıklama yaptı. Hochul, Demokratik Ulusal Kongre için Chicago'ya gerçekleştirdiği gezi sırasında NY1 Washington Muhabiri Kevin Frey'in canlı yayında kendisine ikram ettiği pizzayı geri çevirdi. Vali, pizzaya olan bağlılığı konusunda iddialı olduğunu ve New York'un efsanevi pizzasından vazgeçmeyeceğini belirtti.

"Pizza Konusunda Yüksek Standartlarım Var"

Vali Hochul, muhabirin kendisine bir ısırık almasını rica etmesi üzerine, "Doğrusunu istersen acıktım ama standartlarım çok yüksek. Güzel bir New York pizzası için eve dönene kadar bekleyebilirim" dedi. New York'un kendine özgü pizza kültürüne olan sadakatini bu sözlerle vurgulayan Hochul, Chicago'da bile New York pizzası dışında bir pizza yemeyeceğini belirtti.

Muhabirin ısrarlarına rağmen kararından vazgeçmeyen Vali, lise yıllarında beş yıl boyunca pizza yaptığını ve bu nedenle pizza konusunda oldukça deneyimli olduğunu da sözlerine ekledi. "Hayır, bunu yapacağımdan emin değilim. Çok yüksek standartlarım var. Lisede beş yılımı pizza yaparak geçirdim" şeklinde konuşan Hochul, pizzaya olan sevgisini ve uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız