Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Çevre | Erzurum'da Mevsimin İlk Karı Yağdı: Sıcaklık Aniden Düştü

Erzurum'da Mevsimin İlk Karı Yağdı: Sıcaklık Aniden Düştü

Erzurum, mevsimin ilk kar yağışıyla karşılaştı. Palandöken Dağı'nda etkili olan kar yağışı, şehir merkezine de yağmur şeklinde ulaştı.

Erzurum, mevsimin ilk kar yağışıyla karşılaştı. Palandöken Dağı'nda etkili olan kar yağışı, şehir merkezine de yağmur şeklinde ulaştı.

Erzurum'da Mevsimin İlk Karı Yağdı: Sıcaklık Aniden Düştü

Erzurum, bugün sabah saatlerinden itibaren mevsimin ilk kar yağışıyla karşılaştı. Palandöken Dağı'nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, şehir merkezinde de yağmur şeklinde kendini gösterdi. Hava sıcaklığında görülen 10 derecelik düşüş, kent sakinlerini şaşırttı.

Meteoroloji Yetkililerinden Açıklama

Meteoroloji yetkilileri, şehirdeki ani hava değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hava sıcaklığındaki dalgalanmanın geçici olduğunu belirten uzmanlar, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların normale döneceğini ve kar yağışının da etkisini kaybedeceğini ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız