Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Çevre | Aydın Kuşadası Plajları'nda Şezlong ve Şemsiye Düzenlemeleri

Aydın Kuşadası Plajları'nda Şezlong ve Şemsiye Düzenlemeleri

Kuşadası Belediyesi, kentin dünyaca ünlü plajlarını tatilciler için daha hijyenik ve konforlu hale getirmek amacıyla yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor.

Kuşadası Belediyesi, kentin dünyaca ünlü plajlarını tatilciler için daha hijyenik ve konforlu hale getirmek amacıyla yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor.

Aydın Kuşadası Plajları'nda Şezlong ve Şemsiye Düzenlemeleri

Kuşadası Belediyesi, dünyaca ünlü plajlarını tatilciler için daha hijyenik ve konforlu hale getirmek amacıyla önemli adımlar atıyor. Kentin plajlarında sunulan ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti ile hijyenik duş ve soyunma kabinleri, yerli ve yabancı turistlere 5 yıldızlı otel konforunda tatil imkanı sunuyor.

Başkan Ömer Günel'den Ücretsiz Şezlong ve Şemsiye Hizmeti

Kuşadası Belediyesi, 401 bin 12 metrekare plaj alanına sahip olan Kuşadası'nda 20 Mayıs'tan itibaren ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulamasını hayata geçirdi. Hizmet, tatilciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Başkan Ömer Günel'in önderliğinde gerçekleştirilen bu uygulama, plajlarda modern ve hijyenik duş ile soyunma kabinlerinin de eklenmesiyle daha da genişletildi.

A W263610 01

Tatilcilerden Başkan Günel'e Teşekkür

Kuşadası'na ilk defa tatile geldiklerini belirten Güner Devlet, belediyenin sunduğu hizmetlerin kendilerini çok şaşırttığını ifade etti. Devlet, 'Kuşadası'ndaki plajlarda belediyenin başlattığı hizmetler, gerçekten etkileyici. Kilometrelerce uzunluktaki sahilde modern duş kabinleri ve soyunma odaları yer alıyor. Ücretsiz şemsiye ve şezlong hizmeti ise Türkiye'nin hiçbir yerinde benzeri bulunmayan bir uygulama. Kuşadası Belediyesi ve Başkan Ömer Günel'e teşekkür ediyoruz. Gelecekte tatil için ilk adresimiz Kuşadası olacak' dedi.

A W263610 02

Hijyen ve Konfor Ön Planda

Ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulamasını mükemmel olarak değerlendiren Ramazan Dirik, sahillerin her zaman hijyenik ve konforlu olduğunu belirtti. Dirik, 'Şezlong ve şemsiye hizmetinden faydalanabiliyoruz ve en yakın duş alanlarında rahatça duş alabiliyoruz. Tatilciler için tüm imkanlar düşünülmüş. Başkan Ömer Günel'e teşekkür ederim' şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız