Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Takıntılı cani önce genç kadını sonra kendini öldürdü

Takıntılı cani önce genç kadını sonra kendini öldürdü

Adana’da bir tatlıcıda çalışan Rıdvan Sebuktekin, aynı iş yerinde çalıştığı takıntılı olduğu S.E'yi tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

Adana’da bir tatlıcıda çalışan Rıdvan Sebuktekin, aynı iş yerinde çalıştığı takıntılı olduğu S.E'yi tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

Takıntılı cani önce genç kadını sonra kendini öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir tatlıcıda sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, tatlıcıda çalışan S.E (27) ve Rıdvan Sebuktekin (29) iş yerine geldi.

Nişanlı olduğu öğrenilen Sultan Erdoğan’a takıntılı olan Rıdvan Sebuktekin, bir süre sonra yanında getirdiği tabancayla henüz bilinmeyen bir nedenle dehşet saçtı. Tabancayla Erdoğan’ı vuran Sebuktekin, aynı silahla kendine de ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Rıdvan Sebuktekin ve S.E’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada tatlıcı önüne gelen S.E'nin yakınları gözyaşları dökerek fenalık geçirdi.

Cesetler polisin incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız