Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Samsun Merkezli 5 İlde Yasa Dışı B*hse Darbe

Samsun Merkezli 5 İlde Yasa Dışı B*hse Darbe

Samsun merkezli 5 ilde düzenlenen yasa dışı bah*s operasyonunda 16 şüpheli yakalandı. Şafak vakti dron destekli gerçekleştirilen operasyonda dijital materyaller ve uy*şturucu maddeler ele geçirildi.

Samsun merkezli 5 ilde düzenlenen yasa dışı bah*s operasyonunda 16 şüpheli yakalandı. Şafak vakti dron destekli gerçekleştirilen operasyonda dijital materyaller ve uy*şturucu maddeler ele geçirildi.

Samsun Merkezli 5 İlde Yasa Dışı B*hse Darbe

Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, Samsun merkezli olmak üzere Giresun, İstanbul, Sinop ve Kastamonu’da geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Yasa dışı b*his faaliyetlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, toplam 16 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun merkezli 5 ilde Yasa Dışı Darbe

Şafak Vakti Dron Destekli Baskın

Operasyon sabahın erken saatlerinde dron destekli olarak gerçekleştirildi. Ekipler, 12’si Samsun’da olmak üzere farklı illerde belirlenen adreslere baskın düzenledi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, yasa dışı b*his faaliyetlerine ilişkin belgeler ve bir miktar uy*şturucu madde ele geçirildi.

Samsun merkezli 5 ilde Yasa Dışı Darbe

Şüphelilerden Kaçış Taktikleri

Operasyon sırasında bazı şüphelilerin, polis ekiplerini pencereden fark ederek cep telefonlarını ve sim kartlarını karşı binanın çatısına attıkları belirlendi. Polis ekipleri, çatıya çıkarak atılan cihazlara el koydu.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız