Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Sakarya Oba Makarna Fabrika Patlamasında Öl* Sayısı 5'e Yükseldi

Sakarya Oba Makarna Fabrika Patlamasında Öl* Sayısı 5'e Yükseldi

Sakarya'da Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Naim Karagüzel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sakarya'da Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Naim Karagüzel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sakarya Oba Makarna Fabrika Patlamasında Öl* Sayısı 5'e Yükseldi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 15 Eylül 2024'te Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve Kocaeli Şehir Hastanesi'nde tedavi gören 35 yaşındaki Naim Karagüzel, 29 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Karagüzel'in vefatıyla birlikte patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Karagüzel’in Hendek ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Daha Önce 4 Kişi Hayatını Kaybetmişti

15 Eylül Pazar günü meydana gelen patlamada ilk olarak bir kişi hayatını kaybetmiş, 30 kişi yaralanmıştı. 16 Eylül'de, fabrika içerisinde cansız bedeni bulunan 27 yaşındaki Mesut Şimay, Akyazı ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ağır yaralı olarak tedavi gören 22 yaşındaki Eray Kızıldağ ise 20 günlük yaşam mücadelesini kaybederek 5 Ekim’de Hendek'te defnedilmişti. 24 yaşındaki Güven Albayrak, İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde 25 gün sonra hayatını kaybetmiş ve Düzce'de toprağa verilmişti. 26 yaşındaki Merve Menteş de 26 günlük yaşam savaşının ardından 11 Ekim'de hayatını kaybetmişti.

Fabrika Yöneticileri Tutuklanmıştı

Patlamayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerin de bulunduğu 7 şüpheli ifadeye çağrılmıştı. 19 Eylül'de 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş, fabrika müdürü V.U. tutuklanmıştı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız