Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Marmaray’da Yer Tartışması Kavgaya Dönüştü! Çocuklarının Yanında Burnunu Kırdı

Marmaray’da Yer Tartışması Kavgaya Dönüştü! Çocuklarının Yanında Burnunu Kırdı

Maltepe Süreyyapaşa İstasyonu’nda Marmaray’da yaşanan yer tartışması kavgaya dönüştü.

Maltepe Süreyyapaşa İstasyonu’nda Marmaray’da yaşanan yer tartışması kavgaya dönüştü.

Marmaray’da Yer Tartışması Kavgaya Dönüştü! Çocuklarının Yanında Burnunu Kırdı

İstanbul Maltepe'de Marmaray Süreyyapaşa İstasyonu'nda dün saat 16.45 sularında çıkan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. İddiaya göre, iki çocuğuyla birlikte trene binmeye çalışan 46 yaşındaki D.E., kapı önünde bekleyen kadın yolcuya yer vermemesi nedeniyle tepki gösterdi. Tartışmaya trende bulunan 50 yaşındaki E.D. müdahil oldu ve D.E.’ye fiziki saldırıda bulundu.

Çocukların Önünde Arbede

Olayın büyümesiyle birlikte yolculardan 22 yaşındaki İ.A. da kavgaya dahil oldu. Tartışma, Marmaray’ın durağa yanaşmasının ardından istasyon peronuna da taşındı. Yaşanan arbedede D.E.’nin burnu kırılırken, olay anı bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Kavga sırasında korkuya kapılan çocukları çevredeki kadın yolcular sakinleştirmeye çalıştı.

Polis Müdahalesi ve Gözaltılar

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan D.E., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerde burnunda kırık tespit edildi. Şikayetçi olan D.E.’nin ifadesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, İ.A.’yı olay yerinde, E.D.’yi ise sonradan yakalayarak gözaltına aldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Gözaltına alınan şüphelilerden İ.A., işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. E.D. hakkında ise "kasten yaralama" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız