Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
22°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Kastamonu'da Komşu Husumeti Kanlı Bitti: 1'i Ağır 7 Yaralı

Kastamonu'da Komşu Husumeti Kanlı Bitti: 1'i Ağır 7 Yaralı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde komşu iki aile arasında çıkan kavgada 1'i ağır 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri soruşturma başlattı.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde komşu iki aile arasında çıkan kavgada 1'i ağır 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri soruşturma başlattı.

Kastamonu'da Komşu Husumeti Kanlı Bitti: 1'i Ağır 7 Yaralı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki komşu aile arasında çıkan kavga kanlı bitti. Cumhuriyet Mahallesi Muzaffer Güzelant Caddesi'nde dün gece saatlerinde yaşanan olayda, taraflar arasında yaşanan tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Olay, aynı binada yaşayan ve geçmişten gelen anlaşmazlıkları bulunan iki aile arasında patlak verdi. Kısa sürede büyüyen kavgaya ailelerin yakınları da katılınca, ortam tamamen kontrolden çıktı. Çıkan kavgada Ş.K., A.G., H.K., B.A., R.B. ve diğer aileden E.Ç. darp sonucu yaralanırken, Y.F. isimli bir kişi ise bıçakla ağır yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı, Y.F.'nin Durumu Ciddi

Kavgayı gören mahalle sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Cide Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Y.F., buradaki ilk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Y.F.'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, kavgaya karışan taraflar hakkında inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız