Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Film Gibi Firar Girişimi! Hükümlüyü Hastaneden Kaçırmaya Çalıştılar

Film Gibi Firar Girişimi! Hükümlüyü Hastaneden Kaçırmaya Çalıştılar

Bursa’da, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Oktay Akgöl, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede arkadaşları tarafından kaçırılmak istendi.

Bursa’da, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Oktay Akgöl, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede arkadaşları tarafından kaçırılmak istendi.

Film Gibi Firar Girişimi! Hükümlüyü Hastaneden Kaçırmaya Çalıştılar

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yaşanan olay, film sahnelerini aratmadı. Ruhsatsız silah ve mermi satın almak ve bulundurmak suçundan kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunan Oktay Akgöl, 30 Ocak’ta Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Film Gibi Firar Girişimi! Hükümlüyü Hastaneden Kaçırmaya Çalıştılar

Ancak sağlık kontrolü için götürüldüğü Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nde, 3 arkadaşı tarafından kaçırılmak istendi. Asansörde başlayan, koridorda devam eden arbede, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Polis Kaçırma Girişimini Önledi

Hastane içinde çıkan kargaşa sırasında polis ekipleri hızla müdahale etti. Firari hükümlüyü kaçırmaya çalışan Mehmet Ali, Mücahit Ataç ve R.K. olay yerinde gözaltına alındı.

2 Kişi Tutuklandı, 1 Şüpheli Serbest Bırakıldı

Yakalanan Oktay Akgöl, cezaevine teslim edilirken, kaçırma girişiminde bulunan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkeme, Mehmet Ali ve Mücahit Ataç’ı, "Kamu görevlisinin görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir ve tehdit" suçlarından tutukladı. R.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Film Gibi Firar Girişimi! Hükümlüyü Hastaneden Kaçırmaya Çalıştılar

Olay Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Yaşanan kaçırma girişimiyle ilgili görüntüler, hastanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Asansörde başlayan tartışmanın, hastane koridorlarında arbedeye dönüşmesi ve polis ekiplerinin müdahalesi net bir şekilde görüldü.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız