Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu Narin İçin Açıklama Yaptı

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu Narin İçin Açıklama Yaptı

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, derede taşlarla kapatılmış olarak bulundu. Vali Zorluoğlu, arama çalışmalarının detaylarını ve ilk tespitleri kamuoyuna duyurdu.

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, derede taşlarla kapatılmış olarak bulundu. Vali Zorluoğlu, arama çalışmalarının detaylarını ve ilk tespitleri kamuoyuna duyurdu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu Narin İçin Açıklama Yaptı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, arama kurtarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda bulundu. Vali Zorluoğlu’nun olayla ilgili açıklamada bulundu.

Vali Zorluoğlu, arama çalışmalarına katılan tüm ekiplerin yoğun çabasını vurguladı. “Başta jandarma ve AFAD olmak üzere birçok kamu görevlisi Narin’i bulmak için gece gündüz çalıştı,” diyen Zorluoğlu, aramalarda kullanılan köpekler ve su altı arama cihazları ile ilgili bilgiler verdi. Ekipler, büyük bir özveriyle bölgede geniş çaplı aramalar yaptı.
 

 

Narin Güran’ın Bulunduğu Yer ve İlk Tespitler

Narin Güran’ın cesedinin, derede üzeri taşlarla kapatılmış bir şekilde bulunduğu belirtildi. Vali Zorluoğlu, “İlk tespite göre, Narin’in öldürüldükten sonra bir çuval içine konup dere kenarına getirildiği, suya yerleştirildiği ve üzerine taşlar konarak doğal bir görünümle kapatıldığı anlaşıldı” şeklinde konuştu. Bu açıklama, Narin’in ölümüyle ilgili soruşturmanın başlangıç aşamasında önemli bilgiler sunuyor.

Vali Zorluoğlu, olayla ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ve gelişmeleri kamuoyuna duyuracaklarını ifade etti. Narin Güran’ın ölümüyle ilgili detaylı bir inceleme yapıldığını ve sorumluların en kısa sürede bulunması için tüm yasal adımların atıldığını belirtti.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız