Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Belediye Başkanına "Cumhurbaşkanı’na Hakaret'ten" Gözaltı!

Belediye Başkanına "Cumhurbaşkanı’na Hakaret'ten" Gözaltı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde DEM Partili Belediye Eşbaşkanı Mümin Erol, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı. Erol hakkında, makam odasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirdiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde DEM Partili Belediye Eşbaşkanı Mümin Erol, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı. Erol hakkında, makam odasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirdiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Belediye Başkanına "Cumhurbaşkanı’na Hakaret'ten" Gözaltı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, DEM Partili Belediye Eşbaşkanı Mümin Erol, hakkında yürütülen "Cumhurbaşkanı'na hakaret" soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından belediye binasında gözaltına alınan Erol'un, emniyete götürüldüğü ve işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Erdoğan’ın Fotoğrafını İndirdiği Gerekçesiyle Soruşturma Açılmıştı

Mümin Erol hakkında, makam odasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını indirdiği iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. Erol, daha önce verdiği ifadesinde, bu suçlamaya karşı yasal çerçevede hareket ettiklerini ve hizmetlerine devam edeceklerini ifade etmişti.

Belediye Başkanına

Erol: "Tek Amacınız Kayyum Atamak"

Soruşturma sürecine ilişkin daha önce bir basın açıklaması yapan Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol, şunları söylemişti:

"Tek amacınız kayyum atamak olduğunu emin olun biliyoruz. Ama her şeye rağmen bizler kanunlara bağlı olmaya devam edeceğiz. Sizlere rağmen suç işlemeyeceğiz. Tatvanlılara hizmet etmeye devam edeceğiz."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız