Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
25°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | ABD vatandaşı çaldığı ciple 14 araca çarpıp kaçtı: 1 ölü 4 yaralı

ABD vatandaşı çaldığı ciple 14 araca çarpıp kaçtı: 1 ölü 4 yaralı

İstanbul Avcılar’da ABD vatandaşı Faslı, çaldığı cip ile çok sayıda araca çarparak kaçtı. Feci olayda bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

İstanbul Avcılar’da ABD vatandaşı Faslı, çaldığı cip ile çok sayıda araca çarparak kaçtı. Feci olayda bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

ABD vatandaşı çaldığı ciple 14 araca çarpıp kaçtı: 1 ölü 4 yaralı

İstanbul Avcılar’da E-5 kara yolu yan yolda dün yaşanan olayda, Fas uyruklu ABD vatandaşı Nassim D., bir galeriden çaldığı cip ile 14 araca çarparak kaçmaya çalıştı. Olay saat 15.15 sıralarında gerçekleşti. Nassim D., birçok araca çarparak kaçarken, vatandaşlar tarafından durdurulmaya çalışıldı. Ancak yakalanacağını anlayınca daha da hızlanarak çevresindeki araçlara zarar vermeye devam etti.

4 yaralı, 1 ölü

Olay esnasında 4 kişinin yaralanmasına neden olan Nassim D., Yenibosna E-5 kara yolunda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören Yıldıray Erol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

ABD vatandaşı Faslı zanlı tutuklandı

Olayın ardından emniyete götürülen Nassim D., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesine sevk edildi. Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Kasten Öldürme ve Hırsızlık’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız