Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Tüm Yerel-Sen Antalya’da Seçim Heyecanı

Tüm Yerel-Sen Antalya’da Seçim Heyecanı

Tüm Yerel-Sen Antalya Şubesi’nin 1 Kasım 2025 Cumartesi günü düzenleyeceği genel kurul öncesinde mevcut Başkan Hasan Balık beyaz listeyle yeniden aday olduğunu açıkladı.

Tüm Yerel-Sen Antalya Şubesi’nin 1 Kasım 2025 Cumartesi günü düzenleyeceği genel kurul öncesinde mevcut Başkan Hasan Balık beyaz listeyle yeniden aday olduğunu açıkladı.

KAYNAK: Necdet Görkem Sucu
Tüm Yerel-Sen Antalya’da Seçim Heyecanı

Tüm Yerel-Sen Antalya Şubesi, 1 Kasım 2025 Cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda genel kurulu gerçekleştirecek. Saat 10.00’da başlayacak toplantının ardından aynı gün Eğitim Salonu’nda oy verme işlemi yapılacak. Mevcut Şube Başkanı Hasan Balık, beyaz listeyle yeniden aday olduğunu duyurdu. Balık, yaptığı açıklamada, “Demokrasi için olmazsa olmazımız seçimdir. Katılımın yüksek olması, sendikal mücadelemizin meşruiyeti ve gücü açısından son derece önemli. Yeni dönemde kurumsallığı güçlendiren, dayanışmayı büyüten ve üyelerimizin sosyalleştiği bir sendika anlayışını yerleştirmek istiyoruz” dedi.

“Emeğin Kararlı Neferleriyiz”

Balık, listesinde Antalya’nın tüm ilçelerinden farklı meslek gruplarından emekçilerin yer aldığını belirterek, “Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucuları, Cumhuriyetin ve emeğin kararlı neferleriyiz. Demokratik irademizi kullanarak Tüm Yerel-Sen’i daha güçlü kılacağız” ifadelerini kullandı.

Beyaz liste şöyle:

Hasan Balık, G. Deniz Ak, Tolga Tütüncü, Remzi Ayal, U. Sinan Çopur, M. İsa Gök, Abdullah Hacıoğlu

akdenizgercek-tum-yerel-sen-antalyada-secim-heyecani-1.webp

“Yüksek Katılım Bekliyoruz”

Genel kurulda Süleyman Balcı mavi liste ile adaylığını açıkladı. Akdeniz Gerçek’e konuşan Balcı, “Çalışanlarımızın haklarını korumak ve kazanılmış hak kayıplarının önüne geçmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Üyelerimizle seçim süreci boyunca ve sonrasında sürekli iletişim halinde olacağız. Demokratik ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla sendikamızı yöneteceğiz. Bu seçimde yüksek katılım bekliyoruz” diye konuştu.

“Sendikayı Yönetmeye Talibiz”

Sendikanın yönetimine talip olduklarını belirten Süleyman Balcı “Sadece üyelerimizle yetki sürecinde değil, seçim sonrasında da sürekli iletişim halinde olacağız. Demokratik, katılımcı ve üyelerin taleplerinin değerlendirildiği bir yönetim anlayışıyla sendikamızı yönetmeye talibiz” ifadelerini kulandı.

Mavi listede şu isimler yer aldı:

Süleyman Balcı, Murat İnönü, Fetiye Yetkin, Veli Çal, Nuriye Deneci Cirit, İpek Korlu, Hande Topçu

akdenizgercek-tum-yerel-sen-antalyada-secim-heyecani-2.webp

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız