Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
25°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Yanlışını Antalya Düzeltti! Hangi Parlak?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Yanlışını Antalya Düzeltti! Hangi Parlak?

Antalya'da gıda sahteciliği yapan firmalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ifşa edildi. Parlak Restaurant'ın ilçe bilgisinde yapılan hata düzeltildi.

Antalya'da gıda sahteciliği yapan firmalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ifşa edildi. Parlak Restaurant'ın ilçe bilgisinde yapılan hata düzeltildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Yanlışını Antalya Düzeltti! Hangi Parlak?

Tarım ve Orman Bakanlığı, Antalya’da gıda sahteciliği yapan firmaları kamuoyuna duyurdu. İfşa edilen firmalar arasında et ürünleri ve alkollü içkilerde sahtecilik tespit edildi. Ancak, açıklamada bir yanlışlık olduğu belirtilerek düzeltme yapıldı.

Gıda Sahteciliği Yapan Firmalar İfşa Edildi

Tarım ve Orman Bakanlığı, Antalya’da gıda sahteciliği yapan 14 firmayı açıkladı. Bu firmalar arasında et ürünleri ve alkollü içkiler gibi farklı kategorilerde sahtecilik tespit edildi. Bakanlık, denetimlerde uygunsuzluk bulunan firmaları kamuoyuna duyurarak, sahtecilik yapan işletmeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Parlak Restaurant Düzeltmesi: İlçe Hatası

Açıklanan firmalar arasında Parlak Restaurant ile ilgili yapılan ilçe bilgisinde bir hata olduğu tespit edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıklamasında, Parlak Restaurant’ın Muratpaşa’da faaliyet gösterdiği belirtilirken, bu bilginin sehven yanlış yazıldığı bildirildi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, konuyla ilgili bir düzeltme yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Bakanlığımız web sitesinde yer alan Parlak Restaurant-Ayşe Gül Parlak, Serik ilçesinde faaliyet göstermektedir. Muratpaşa’da faaliyet gösteren Parlak Restaurant isimli işletme ile hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. İlçe bilgisi sehven yanlış yazılmış olup, doğru ilçe bilgisi Serik’tir.”

Gıda Sahteciliği İle Mücadele Sürüyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığını tehdit eden gıda sahteciliğine karşı denetimlerini sürdürüyor. Antalya’da tespit edilen sahtecilikler arasında kanatlı et kullanımı ve alkol oranı düşük içkiler yer alıyor. Bakanlık, gıda güvenliğini sağlamak ve tüketicileri korumak amacıyla sahtecilik yapan firmaları kamuoyuna duyuruyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız