Serik’te Balık Yerken Nefes Borusu Tıkanan Adam Kurtarılamadı

Antalya Serik'te 81 yaşındaki adam balık yediği sırada fenalaştı. İlk müdahalesi restoranda yapılan yaşlı adam kurtarılamadı.
Serik’te Balık Yerken Nefes Borusu Tıkanan Adam Kurtarılamadı

Antalya'nın Serik ilçesinde restoranda yemek yediği sırada nefes borusu tıkanan 81 yaşındaki kişi kurtarılamadı.

Restoranda Yemek Borusu Tıkandı

Boğazkent Mahallesi'nde dün saat 19.00 sıralarında Zeki Çiftçi adındaki 81 yaşındaki vatandaş, yakınlarıyla bir restorana gitti. Balık yediği esnada iddiaya göre solunum yolunun tıkanması sonucu fenalaşan Zeki Çiftçi yere yığıldı.

serikte-balik-yerken-nefes-borusu-tikanan-adam-kurtarilamadi-2.webp

İlk Müdahale Restorandaki Sağlık Görevlisinden

O sırada restoranda bulunan sağlık çalışanı ile sahilde görevli cankurtaran Zeki Çiftçi'ye ilk müdahalede bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri de Zeki Çiftçi'ye kalp masajı yaptı. Ambulansla özel bir hastaneye götürülen Çiftçi kurtarılamadı.

Savcının incelemesinin ardından Zeki Çiftçi'nin naaşı, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.