Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Kepez | Kepez’de Kamu Yatırımları İçin 25 Yıllık Tahsis

Kepez’de Kamu Yatırımları İçin 25 Yıllık Tahsis

İlk kez Akdeniz Gerçek’in gündeme getirdiği eğitim ve sağlık hizmetine tahsis Kepez Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumunda gerçekleşti. İlçenin eğitim ve sağlık altyapısını güçlendirecek kritik kararlar alındı.

İlk kez Akdeniz Gerçek’in gündeme getirdiği eğitim ve sağlık hizmetine tahsis Kepez Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumunda gerçekleşti. İlçenin eğitim ve sağlık altyapısını güçlendirecek kritik kararlar alındı.

KAYNAK: Bülten
Kepez’de Kamu Yatırımları İçin 25 Yıllık Tahsis

Kepez Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı dün Belediye Başkanı Mesut Kocagöz başkanlığında gerçekleştirdi. Toplam 40 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda; mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmazların kamu yatırımları için tahsis edilmesi ve hizmet araç filosunun genişletilmesi gibi ilçenin geleceğini ilgilendiren önemli kararlar oy birliğiyle kabul edildi.

Okul ve Sağlık Merkezi İçin 25 Yıllık Tahsis

Kuzeyyaka Mahallesi'nde imar planında ortaokul alanı olarak belirlenen belediye hissesi, okul yatırımı yapılmak üzere 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi. Kepez'in Kütükçü Mahallesi’ndeki bir park alanı, Aile Sağlığı Merkezi yapılması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlığı’na devredildi. Gülveren Mahallesi’nde Yeni Kuşak Köy Enstitüler Derneği tarafından inşa edilerek belediyeye devredilecek olan kültür merkezi projesi meclisten onay aldı.

kepezde-kamu-yatirimlari-icin-25-yillik-tahsis

Başkan Kocagöz’den Dünyaya Barış Mesajı

Toplantıda dünya genelindeki savaşlara ve şiddet olaylarına değinen Başkan Mesut Kocagöz, barışın önemine vurgu yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün "Yurtta sulh, cihan sulh" sözünü hatırlatan Kocagöz, "Savaşın kazananı yoktur. Savaşta çocuklar ve doğa ölür. Gerçek güç, bir çocuğun hayatını korumaktır" diyerek silahların susması çağrısında bulundu.

kepezde-kamu-yatirimlari-icin-25-yillik-tahsis

Fatma Nur Öğretmen Unutulmadı

İstanbul’da öğrencisi tarafından katledilen Fatma Nur Çelik’i anan Başkan Kocagöz, yeni neslin ruh halinin sorgulanması gerektiğini belirtti. Teknolojinin getirdiği yozlaşmaya dikkat çeken Kocagöz, gençlere sahip çıkma konusunda ailelere ve yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Kepez Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosuna 16 yeni iş makinesi ve kamyon eklenmesi için gerekli izin süreçlerini başlattı. Ayrıca ilçedeki dört farklı parka; İsmet Paşa, Mehmet Çavuş, Durmuş Kula ve Erenköy Parkı isimleri verildi.

kepezde-kamu-yatirimlari-icin-25-yillik-tahsis

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız