Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Kemer’in Genç Futbolcuları Hedef Büyütüyor

Kemer’in Genç Futbolcuları Hedef Büyütüyor

Kemer Belediye Merkez Spor U12 Takımı, son maçında Kırmızı Beyaz Spor’u 6-1 yenerek ligi üçüncü sırada bitirdi.

Kemer Belediye Merkez Spor U12 Takımı, son maçında Kırmızı Beyaz Spor’u 6-1 yenerek ligi üçüncü sırada bitirdi.

Kemer’in Genç Futbolcuları Hedef Büyütüyor

Kemer Belediye Merkez Spor U12 Takımı, son maçında Kırmızı Beyaz Spor’u 6-1 yenerek ligi üçüncü sırada bitirdi. Başkan Necati Topaloğlu, geleceğin futbolcularına desteklerinin süreceğini belirtti.

Son Maçta Farklı Galibiyet

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde kurulan futbol altyapı takımlarından Kemer Belediye Merkez Spor U12 Takımı, ligin son haftasında Kırmızı Beyaz Spor ile karşılaştı. İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen takım, soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Kemer Belediye Merkez Spor U12 Takımı, rakibini 6-1’lik farklı bir skorla mağlup etti. Bu galibiyetle birlikte toplamda 24 puan toplayarak ligi üçüncü sırada tamamlama başarısı gösterdi.

Goller Yıldız Futbolculardan Geldi

Maçta Kemer Belediye Merkez Spor’un gollerini Altuğ Kerem Çelik (3), Ahmet Rusum, Deniz Tarı ve Ozan Taze kaydetti. Gösterdikleri performansla göz dolduran genç yetenekler, futbolseverlerden tam not aldı.

Başkan Topaloğlu: "Çocuklarımıza Desteğimiz Sürecek"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, elde edilen başarıyla ilgili yaptığı açıklamada, gençlere yapılan yatırımların meyvesini almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Topaloğlu, “U12 takımımız son maçında güzel bir galibiyet alarak ligi üçüncü sırada tamamladı. Çocuklarımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Çocuklarımıza olan desteğimiz artarak sürecek” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız