Kemer Jimnastikçilere Destek Veriyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Göynük Mahallesi’ndeki jimnastik kursuna katılan öğrencilere tişört ve atlama ipi hediye etti. İşte detaylar.
Kemer Jimnastikçilere Destek Veriyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Göynük Mahallesi’ndeki jimnastik kursuna katılan öğrencilere tişört ve atlama ipi hediye etti. Bu anlamlı ziyarete, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Semih Top da eşlik etti.

Kemer Halk Eğitim Merkezi’nde Jimnastik Kursu

Kemer Halk Eğitim Merkezi Jimnastik Öğretmeni Ayşe Dağdelen Pilis, Göynük Merkez Eyüp Sultan Camisi’nde 50 çocuğa jimnastik kursu veriyor. Başkan Topaloğlu ve Meclis Üyesi Semih Top, bu kursu ziyaret ederek çocuklara hediye dağıttılar.

Kaynak:Kemer Belediyesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.