Kemer 600 Tur Operatörü Temsilcisini Ağırlamaya Hazırlanıyor

Türkiye’nin turizm cenneti Kemer, tanıtım faaliyetlerini genişletiyor ve 600 tur operatörü temsilcisini ağırlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.
Kemer Belediyesi ve Otel İş Birliği
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu liderliğinde, bir otel sahibiyle yapılan tanıtım anlaşması sonucunda, Mayıs ayında Kemer’de düzenlenecek programda 600 tur operatörü temsilcisi ağırlanacak. Bu etkinlik, Kemer Belediyesi ve otelin iş birliği ile organize ediliyor.
Tur Operatörleri ile Fikir Alışverişi
Programda, turizm sektöründeki son gelişmeler, tanıtım faaliyetleri ve gelecekteki projeler hakkında tur operatörleri temsilcileri ile fikir alışverişi yapılacak.
Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı ve KETOB Ziyareti
Program öncesinde, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkan Vekili Cansın Efir’i ziyaret etti. Bu ziyarette, Mayıs ayında yapılacak program öncesinde izlenecek yol haritaları ve yapılacaklar hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Kaynak:Kemer Belediyesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.