Kaleme aldığı bir yazıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında iddialarda bulunan Antalyalı gazeteci Ebru Küçükaydın'ın ve yazının yayımlandığı haber sitesinin Yazı İşleri Müdürü Zehra Cücü'nün "kamu görevlisine hakaret" suçundan yargılandığı davada karar çıktı. Dava, Manisa 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme Ebru Küçükaydın'nı ve yazının yayımlandığı haber sitesinin Yazı İşleri Müdürü Zehra Cücü'yü "kamu görevlisine hakaret" suçundan 1 yıl 9 ay 25'er gün hapis cezasına çarptırdı.
Gülşah Durbay o iftiralara yanıt verdi: Kolon kanseriyim
"İFTİRA ATANLARIN PEŞLERİN ASLA BIRAKMAYACAĞIM"
Karar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, adaletin yerini bulduğunu belirterek, şunları söyledi;
“Yazdığı köşe yazısıyla beni ve ailemi hedef alıp alçakça iftiralar atan Ebru Küçükaydın ve Zehra Cücü, Manisa 7. Asliye Mahkemesi’nde görülen dava sonrasında hapis cezası ile cezalandırıldı. Bu iftira furyasına katılan pek çok kişi daha önce de mahkum oldu. Süren davalarım sonucunda hepsi hak ettikleri cezaları alacaklar. İlk gün de söylediğim gibi, iftira atanlar hak ettikleri cezaları alana kadar peşlerini asla ve asla bırakmayacağım.”

Özgür Özel’den İddialara Tokat Gibi Yanıt: Cürmünüz Kadar Yer Yakarsınız
NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz yıl Antalyalı gazeteci Ebru Küçükaydın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında yasak aşk iddiasında yazdığı yazılar gündem olmuştu. İddialar sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu kadar ahlaksızlığa, bu kadar kitapsızlığa, bu kadar çirkinliğe, bu kadar kötülüğe, hani meselenin ucu Atatürk’e verdiğim söz olmasa 'lanet olsun size' diyip başka bir şey yapacağım" demişti ve dava açacağını belirtmişti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ise, "Bana alçakça iftiralar atanlar yüzünden dün İzmir Medicana Hastanesi'nde ilk kemoterapimi alırken ailem bu haberler nedeniyle apar topar İstanbul'a kardeşimin yanına gidip durumu açıklamak zorunda kaldı. Kendi hastalığımı karnı burnunda bebek bekleyen kardeşime kendim açıklayamadım. Kendisiyle konuşamadım. Bunun acısını da asla unutmayacağım. Asla affetmeyeceğim. Ameliyat olduğum günden bu yana organize olmuş hazımsız bir grup tarafından planlı bir şekilde pek çok iftiraya ve yalana maruz kaldım. Geçtiğimiz gün ise bir alçak tarafından son derece çirkin ipe sapa gelmez, baştan sona yalanlarla dolu bir yazı dolaşıma alındı. Ben ailem ve Sayın Genel Başkanım hedef gösterildi. Iftiraya uğradım." diye açıklamıştı.
İddiaları yazan Antalyalı gazeteci Ebru Küçükaydın'ın üyesi olduğu CHP'den ihraç edilmişti.