Akdeniz Gerçek | Antalya | Döşemealtı, Aksu ve Alanya'da Yasa Dışı Ticarete Darbe!

Döşemealtı, Aksu ve Alanya'da Yasa Dışı Ticarete Darbe!

Antalya'da ekipler Döşemealtı, Aksu ve Alanya ilçelerinde düzenledikleri koordineli operasyonlarla kaçak tütün ticareti yapan şüphelilerin adreslerine baskın yapıldı.

Antalya'da ekipler Döşemealtı, Aksu ve Alanya ilçelerinde düzenledikleri koordineli operasyonlarla kaçak tütün ticareti yapan şüphelilerin adreslerine baskın yapıldı.

Döşemealtı, Aksu ve Alanya'da Yasa Dışı Ticarete Darbe!
KAYNAK: Bülten
FOTOĞRAF: Bülten

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılıkları'nın koordinasyonunda yürütülen soruşturma kapsamında Döşemealtı, Aksu ve Alanya ilçelerinde şüpheli adresleri belirledi. Tespit edilen şahısların ikametgahları ile bir ticari işletmeye yönelik eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Adreslerden Çıkan Kaçak Ürünler Şoke Etti

Güvenlik güçlerinin belirlenen noktalarda gerçekleştirdiği aramalarda devasa boyutta kaçak malzeme ele geçirildi.

Denetimler neticesinde 400 kg açık kıyılmış tütün, 36.080 adet doldurulmuş makaron, 250 paket kaçak ithal tütün ve seri dolum yapabilen 1 adet elektrikli tütün sarma makinesi bulundu. Tütün mamulü çeşitliliğinin dikkat çektiği aramalarda ayrıca 250 paket kaçak sigara, 233 paket ısıtılmış tütün, 70 adet elektronik sigara ile nargile tüketiminde kullanılan 7,5 kg açık ve 100 kutu paketli nargile tütününe el konuldu.

Kaçakçılık faaliyetleriyle haksız kazanç elde etmeye çalışan şüpheliler hakkında Antalya ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılıkları nezdinde adli tahkikat başlatıldı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız