Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Dijital Turizm Atağı: VisitKemer ile Dünya Kemer’i Keşfedecek

Dijital Turizm Atağı: VisitKemer ile Dünya Kemer’i Keşfedecek

Antalya'nın turistik ilçelerinden Kemer'in tanıtımı için çekimler devam ediyor. Tanıtım filmleri VisitKemer adlı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılıyor.

Antalya'nın turistik ilçelerinden Kemer'in tanıtımı için çekimler devam ediyor. Tanıtım filmleri VisitKemer adlı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılıyor.

Dijital Turizm Atağı: VisitKemer ile Dünya Kemer’i Keşfedecek

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaz sezonu başladı. Kemer Belediyesi de VisitKemer sosyal medya hesabı üzerinden tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.

VisitKemer Artık Belediye Bünyesinde

Tanıtım çekimlerini sürdüren Halil Bekar ile görüşen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, VisitKemer’in Kemer Belediye bünyesine geçtikten sonra tüm ilçe tanıtımlarının VisitKemer üzerinden yapıldığını ve tüm masrafların belediye tarafından karşılandığını da söyledi.

Dijital Turizm Atağı Visitkemer Ile Dünya Kemer’i Keşfedecek 2

"Tanıtım Artık Dijitale Döndü"

Başkan Topaloğlu, Kemer tanıtım faaliyerleri hakkında şu bilgileri verdi:

“Kemer tanıtım fotoğrafları ve videolarının çekimlerini Halil Bekar yapıyor. Ayrıca Serkan Kubilay’a çok teşekkür ediyorum. Hiçbir beklentisi olmadan tüm zamanını bu iş için harcıyor. Meclis üyemiz Cansın Efir de Halil Bey’e eşlik ediyor. Tanıtım artık dijitale döndü. Bunları en iyi şekilde kullanıyoruz. Halil Bey ile anlaşmamız var. Kendisi zaten Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Antalya Valiliği için de çekimler yapıyor. Bizim için büyük bir şans. Kendisine teşekkür
ediyorum.”

Başkan Topaloğlu’na yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Halil Bekar ise belirli aralıklarla Kemer’e geldiklerini ifade ederek, “Kemer’de çekimlerimiz devam ediyor. Her geldiğimizde Kemer’e yaklaşık bir hafta süre ayırıyoruz. Çekimlerimizde her zaman başka bir yöne odaklanıyoruz. Bazen eko turizm, bazen restoranlar, bazen sahiller ve otellerde çekimler yapıyoruz. En son bunları VisitKemer sayfasında paylaşıyoruz." dedi.

Dijital Turizm Atağı Visitkemer Ile Dünya Kemer’i Keşfedecek 3

Oyuncular ve Farklı Modellerle Çalışıyorlar

Şu anda dünyada yeni trendin deneyimlere yönelik içerikler olduğuna vurgu yapan Bekar sözleirni şöyle sürdürdü:

"Biz de içeriklerimizi bu yönde yapıyoruz ve her çekimimizde oyuncularla ve farklı modellerle çalışıyoruz. Yaptığımız çekimler global anlamda çok güzel etkileşimler alıyor. VisitKemer sayfası çok beğenilerek takip ediliyor. Turizm sürekli değişen trendlere sahip bir sektör. Trendleri yakalamamız gerekiyor. Gözümüzün açık olması ve dünyayı takip ederek ülkemize entegre etmemiz gerekiyor. Bu anlamda işler yapmaya çalışıyoruz. Daha fazla fayda sağlayacağımızı düşünüyorum. Güzel gidiyoruz. Desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız