Akdeniz Gerçek | Antalya | Deniz Ticaret Odası’nda Mart Ayı Meclisi: 2025 Yılı Bilançosu Onaylandı

Deniz Ticaret Odası’nda Mart Ayı Meclisi: 2025 Yılı Bilançosu Onaylandı

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda Antalya rüzgarı esti! Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in de katılımıyla gerçekleşen dev zirvede, Odanın 2025 yılı bilançosu ve kesin hesabı oy birliğiyle onaylandı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda Antalya rüzgarı esti! Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in de katılımıyla gerçekleşen dev zirvede, Odanın 2025 yılı bilançosu ve kesin hesabı oy birliğiyle onaylandı.

Deniz Ticaret Odası’nda Mart Ayı Meclisi: 2025 Yılı Bilançosu Onaylandı
KAYNAK: Buse Yeşil

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın (DTO) Mart ayı meclis toplantısı, 26 Mart 2026 Perşembe günü gerçekleştirildi. Sektörel gündemin ve mali tabloların masaya yatırıldığı toplantıda, odanın 2025 yılına ait kesin hesapları meclis üyelerinin onayından geçti.

2025 Yılı Bilançosu Meclisten Geçti

Meclis Başkanı Başaran Bayrak başkanlığında toplanan İMEAK DTO Meclisi, yoğun bir gündemle bir araya geldi. Toplantının en kritik maddelerinden biri olan Odanın 2025 Yılı Bilançosu ve Kesin Hesabı, yapılan oylama sonucunda meclis üyeleri tarafından onaylandı.

hewkd8dweaaa8oq

Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, mali tabloların kabul edilmesinin ardından kürsüye çıkarak meclis üyelerine teşekkür etti. Kıran, konuşmasında denizcilik sektöründeki güncel gelişmelere değinerek stratejik değerlendirmelerde bulundu.

Küresel Riskler ve Denizcilik Sektörü Masaya Yatırıldı

hewkedvagaazzqn

Toplantının konuk konuşmacısı olan gazeteci Metehan Demir, denizcilik dünyasını yakından ilgilendiren jeopolitik gelişmelere dair bir sunum gerçekleştirdi. “Savaşın Türkiye’ye Etkileri, Riskler ve Fırsatlar - Dünya Savaşına Dönüşme Riskleri” başlıklı sunumda, küresel gerilimlerin lojistik ve deniz ticareti üzerindeki olası etkileri detaylandırıldı.

Toplantıya İMEAK DTO Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de katılarak Antalya bölgesindeki denizcilik faaliyetlerine dair temaslarda bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız