Cumhuriyet Halk Partisi eski Antalya İl Başkanı Özer Ahmet Ülken geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Özer Ahmet Ülken, bugün Antalya'da hayata gözlerini yumdu. Cenazesi, 24 Kasım Pazartesi günü 14.30'da CHP Antalya İl Başkanlığı önünde düzenlenen törenin arından, Muratpaşa Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Uncalı Mezarlığı'na defnedilecek.
"Mekanı Cennet Olsun"
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Önceki dönem İl Başkanlarımızdan Özer Ahmet Ülken vefat etmiştir. 24 Kasım Pazartesi günü(Yarın) 14.30’da İl Başkanlığımız önünde tören yapılacak; ikindi namazının ardından Muratpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Uncalı Mezarlığı’na defnedilecektir. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun." ifadeleri yer aldı.
CHP'li Özer Ahmet Ülken Sevenlerini Korkuttu
Özer Ahmet Ülken Kimdir?
Ümit Uysal’ın İl Başkanlığı döneminde İl Eğitim Sekreterliği de yapan Ülken, 2010-2012 arasında CHP Antalya İl Başkanlığı yapmıştı. Partide pek çok görev alan Ülken, devrimci ve sendikacı kimliğiyle kenti için büyük mücadelelere imza attı.

Böcek Efsane Başkan Özer Ahmet Ülken'in Acı Haberini Cezaevinden Aldı
Muratpaşa Camii'den Uğurlandı
Ülken, geçirdiği sağlık sorunlarının ardından bir süredir yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Özer Ahmet Ülken için bugün saat 14.30’da CHP Antalya İl Başkanlığı binası önünde bir tören düzenlendi. Törenin ardından Muratpaşa Camii’nde Cenaze Namazı Kılındı. Törene, Eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş, Eski CHP Milletvekili ve Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal ve CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar katıldı. CHP’li yöneticiler, partililer ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı Muratpaşa Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılındı. Uncalı Mezarlığı'na defnedildi.
CHP Antalya'nın Efsane Başkanı Özer Ahmet Ülken'e Son Görev
