Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı: 'Antalya bize güvendi'

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı: 'Antalya bize güvendi'

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Antalya'da büyük bir başarı elde eden CHP, resmi olmayan sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ve 16 ilçeyi kazandı.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Antalya'da büyük bir başarı elde eden CHP, resmi olmayan sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ve 16 ilçeyi kazandı.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı: 'Antalya bize güvendi'

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Antalya'da resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ve 19 ilçenin 16 tanesini kazandı. Zaferi değerlendiren CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, 'Antalya bize güvendi, desteğin karşılığını fazlasıyla alacak' dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı: 'Antalya bize güvendi'

CHP Türkiye genelinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 37,67 oy oranıyla seçimden birinci parti olarak çıktı. Seçimde büyükşehirleri alan ve oy oranını arttıran CHP, Türkiye Cumhuriyeti'ni çeyrek asra yakındır yöneten seçimlerde önemli bir başarı elde etti. Bu zaferi kutlayan CHP'de bayram havası hakimken, AKP kanadı sessizliğini koruyor.

İlçe Sayısında Artış

Antalya'da AK Parti ve MHP, 2019 yılında kazandığı 8 ilçeyi kaybetti. Bu seçimde Elmalı ve Demre'nin de CHP'ye geçmesiyle birlikte CHP'nin ilçe sayısı 8'den 16'ya yükseldi. Antalya'da büyükşehri elinde tutan CHP, 16 ilçeyi de kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı: 'Antalya bize güvendi'

'En iyi şekilde değerlendireceğiz'

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, kırmızıya boyanan Antalya'daki seçimlerin ardından yapılan değerlendirmede, Antalya halkının kendilerine verdiği desteği en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti. Kamacı, bir sonraki genel seçimlerde iktidarı hedeflediklerini vurgulayarak, partisinin gelecek planlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Akdeniz Gerçek'e verdiği demeçte, seçim sonuçlarının itiraza konu olmadığını ve halkın kendilerine verdiği sorumluluğu olumlu şekilde yansıtacaklarını ifade etti. Kamacı, 'Şu ana kadar itiraz yok. Sonucu etkileyecek şekilde bir itiraz olacağını düşünmüyorum. Şu an 16 ilçe ve 1 büyükşehri kazandık. Bundan sonraki süreçte halkın bize verdiği sorumluluğu olumlu şekilde yansıtacağız. Bu sorumluluğu taşıyacağız. Antalya halkı bize güvendi destek ve oy verdi. Bu desteğin karşılığını fazlasıyla halka vereceğiz. Karşımıza çıkan zorluklara, engellere eğilmedik. Bizleri zor süreç bekliyor. Hep beraber çalışacağız. Rehavete kapılmayacağız. Tüm Antalyalılara teşekkür ediyorum. Hepiniz iyisiniz, güzelsiniz, gelecekte hep birlikte daha büyük işler başaracağız'

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız