Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
16°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya’da İnşaat Kazası: 28 Yaşındaki İşçi Hayatını Kaybetti

Antalya’da İnşaat Kazası: 28 Yaşındaki İşçi Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otel inşaatında çalışan 28 yaşındaki Musa Laçin, dengesini kaybederek 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otel inşaatında çalışan 28 yaşındaki Musa Laçin, dengesini kaybederek 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Antalya’da İnşaat Kazası: 28 Yaşındaki İşçi Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otel inşaatında çalışan 28 yaşındaki Musa Laçin, dengesini kaybederek 4. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İnşaatta Feci Kaza

Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde bir otel inşaatında meydana gelen kazada, inşaat işçisi Musa Laçin, 4. kattan dengesini kaybederek beton zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Laçin’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Cansız Beden Adli Tıpa Gönderildi

Hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İnşaat sahasında güvenlik önlemleri ve olayın nedenlerine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız