Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya İş Dünyası Boykot Çağrılarına Ne Dedi?

Antalya İş Dünyası Boykot Çağrılarına Ne Dedi?

Antalya'da iş dünyasının önde gelen isimleri, İBB ve İmamoğlu soruşturmaları ile başlayan süreçte boykot çağrılarını değerlendirdi.

Antalya'da iş dünyasının önde gelen isimleri, İBB ve İmamoğlu soruşturmaları ile başlayan süreçte boykot çağrılarını değerlendirdi.

Antalya İş Dünyası Boykot Çağrılarına Ne Dedi?

Antalya iş dünyasından temsilciler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik yolsuzluk soruşturması sonrası başlatılan boykot çağrılarını değerlendirdi. (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, ekonomide istikrarın ve toplumsal huzurun önemine vurgu yaptı.

Antalya İş Dünyası Boykot Çağrılarına Ne Dedi 2

ATSO Başkanı Hacısüleyman: Üretim ve İstihdam Ekonomik Bağımsızlığın Temeli

Üretimin ve istihdamın ekonomik bağımsızlığın temel unsurları olduğunu belirten ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman, "Üretim ve istihdam sağlayan üyelerimiz için olumsuz olabilecek her türlü davranıştan kaçınmalıyız. Son haftalarda yaşadığımız bu zorlu süreci toplumun tüm kesimlerini tatmin edecek ve hukukun üstünlüğünü hakim kılacak çözümlerle aşacağımıza inanmaktayız" değerlendirmesini yaptı.

Antalya İş Dünyası Boykot Çağrılarına Ne Dedi 3

"Dükkanlarımız Açık"

Esnafın siyaset üstü bir pozisyonda olduğunu ve geçim derdiyle hareket ettiğini belirten TESK Genel Başkan Vekili ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise şunları söyledi:

"Şu anda dükkanlarımız açık, herkes evine ekmek götürmek için, para kazanmak için iş yerlerini açtı, müşterisini bekliyor. Bizim derdimiz kavga değil, bizim derdimiz Türkiye’de uzlaşı, barış. Ortam düzgün olsun, her şey güzel olsun, herkes mutlu olsun. Burada esnaf zarar görmesin. Biz bu işlerin dışındayız. Alışveriş yapmayın şeklindeki çağrıları kabul etmiyoruz. Bizim bir sürü kiramız var, vergimiz var. Esnaf her zaman böyle kaos ortamlarında devletinin, milletinin yanında olmuştur. Şimdi de müşterisine, komşusuna hizmet vermek için çalışıyor."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız